Skip to main content

Rektori-kancellári közös utasítás

2021. március 05. - péntek
Rektori-Kancellári Közös Utasítás az otthoni („home office”) munkavégzésről, illetve az ügyelet megszervezéséről

Az Egyetem vezetése Rekrtori-Kancellári Közös Utasításban rendelkezett az otthoni („home office”) munkavégzésről és az ügyeleti rend megszervezéséről.

2020. december 15. - kedd
Rektori-Kancellári Közös Utasítás a záróvizsgákról

A hallgatók és az oktatók egészségének védelme érdekében a 2020/2021. tanév 1. félévében tervezett aktuális záróvizsgákkal kapcsolatban hozott új utasítást az Egyetem vezetése. Ennek fő pontja, hogy a záróvizsgákat és az azt megelőző konzultációkat a résztvevők egészségének védelme érdekében online tartják meg.

2020. május 21. - csütörtök
A kollégiumi díjak rendkívüli visszautalásáról

Az Óbudai Egyetem vezetése még márciusban rendelkezett a kollégiumi díjak mérsékléséről szóló későbbi intézkedésekről. Az azóta kiadott Kormányrendeletekhez igazodva az a döntés született, hogy a kollégiumi térítési díjakat időarányosan visszautalják az érintett hallgatóknak, akik egyúttal a II. félév végéig mentesülnek a díjfizetéstől. Az Egyetem rektora és kancellárja az alábbi utasítást adta ki a témában.

2020. május 19. - kedd
Rektori-kancellári közös utasítás - Az Óbudai Egyetem épületeibe engedélyezett belépésről és a munkavégzésről

A fővárosi védelmi intézkedésekről szóló, május 16-ai Kormányrendeletben foglaltakra tekintettel Prof. Dr. Kovács Levente rektor és Ormándi Gabriella kancellár közös rektori-kancellári utasításban tájékoztatja az Egyetem polgárait a munkavégzésről, vizsgáztatásról, a kollégiumokról.