Skip to main content

SKKK

2019. november 29. - péntek
Nyílt napok az Óbudai Egyetemen!

Tanulj az egyik legnépszerűbb műszaki egyetemen! Hasznos előadásokkal, izgalmas laborbemutatókkal és kari információs standokkal várunk minden informatikai, műszaki és gazdasági szak iránt érdeklődő, továbbtanulni szándékozó fiatalt, nyílt napjainkon decembertől februárig, minden karunkon.

2019. szeptember 11. - szerda
Helyben a jövő: megkezdődött az új tanév a Salgótarjáni Képzési Központ és Kutatóhelyen

Ünnepélyes tanévnyitó keretében, 2019. szeptember 9-én hivatalosan is megkezdődött az új tanév az Óbudai Egyetem Salgótarjáni Képzési Központ és Kutatóhely hallgatói számára. A képzés népszerűségét mutatja, hogy az idén 21 elsőéves hallgató döntött úgy, hogy helyben szerzi meg mérnökinformatikusi oklevelét.  Az EFOP-3.4.3.-16.-2016-00023 azonosító számú, „Az Óbudai Egyetem komplex intézményi fejlesztései a felsőfokú oktatás minőségének együttes javítása érdekében” c. projekt keretében zajló képzésben, összesen 39 fő kezdte meg tanulmányait.

2019. július 10. - szerda
STEM nyári gyermekegyetem

Az Óbudai Egyetem a Salgótarjáni Képzési Központ és Kutatóhely (SKKK) szervezésében idén is megrendezte nyári gyermekegyetemi táborait az általános iskolás korosztály számára Salgótarjánban és Balassagyarmaton.

2019. július 05. - péntek
SKKK diplomaátadó ünnepség

Az Óbudai Egyetem 2017 szeptemberében kezdte kihelyezett képzését a nógrádi megyeszékhelyen. A Salgótarjáni Képzési Központ és Kutatóhely (SKKK) keretei között elsőként műszaki felsőoktatási szakképzés indult mérnökasszisztens szakon hat hallgatóval.

2019. május 22. - szerda
Szakmai gyakorlóhelyek workshop az SKKK képzésein résztvevő hallgatók számára

Az Óbudai Egyetem Salgótarjáni Képzési Központ és Kutatóhely (ÓE SKKK) 2019. április 4-én tartotta a szakmai gyakorlóhelyek bemutatkozási lehetőségére szervezett Workshopját.  A programot az EFOP-3.4.3-16-2016-00023 kódszámú, „Az Óbudai Egyetem komplex intézményi fejlesztései a felsőfokú oktatás minőségének és hozzáférhetőségének együttes javítása érdekében” című projekt keretében valósította meg az Egyetem.

2019. május 09. - csütörtök
Érettségi felkészítő az SKKK-ban

Az Óbudai Egyetem Salgótarjáni Képzési Központ és Kutatóhely (ÓE SKKK) 2019. február 8. és április 26. közötti időszakban 10 hetes, 50 órás érettségi felkészítő kurzusokat hirdetett középiskolás fiatalok számára matematika, informatika és angol nyelv tantárgyakból.  A felkészítőt az EFOP-3.4.3-16-2016-00023 kódszámú, „Az Óbudai Egyetem komplex intézményi fejlesztései a felsőfokú oktatás minőségének és hozzáférhetőségének együttes javítása érdekében” című projekt keretében valósította meg az Egyetem.

2019. január 18. - péntek
ÓE SKKK beiskolázási Információs Nap

Az Óbudai Egyetem Salgótarjáni Képzési Központ és Kutatóhely (ÓE SKKK) 2019. január 22-én 14:00 órától tartja Információs Napját Salgótarjánban a Polgármesteri Hivatal Dr. Förster Kálmán termében a térség középiskolásai számára. A rendezvényre a középiskolás diákokon kívül meghívást kaptak a végzős osztályok osztályfőnökei, a középiskolák igazgatói és pályaválasztási felelősei. Részt vesznek a programon azon Nógrád megyei vállalatok képviselői is, melyek együttműködési megállapodás keretében szakmai gyakorlatra várják a SKKK hallgatóit.