Skip to main content

Keleti Károly Gazdasági Kar

2021. április 06. - kedd
Zenuit Meet-up és Projekthónap az Óbudai Egyetemen

A Keleti Károly Gazdasági Kar Gazdaság- és Társadalomtudományi Intézete, valamint a ZENUIT International Kft. közös projekthónapot szervezett a Kar valamennyi érdeklődő hallgatója számára. A rendezvény a kar egyedülálló és lassan már hagyományossá váló eseménysorozata, amely a szakma legkiválóbb képviselőinek bevonásával színes és változatos programokat kínált a résztvevők számára.

2021. március 11. - csütörtök
Zenuit Meetup és Projekthónap a Keleti Karon

A Keleti Károly Gazdasági Kar Gazdaság- és Társadalomtudományi Intézete, valamint a jövő közösségéhez tartozó ZENUIT kezdeményezés projekthónapot szervez a kar valamennyi érdeklődő hallgatója számára.

2021. február 19. - péntek
Nemzetközi Téli Konferencia doktoranduszoknak

Az idei évben az Óbudai Egyetem Keleti Károly Gazdasági Kara ad otthont a Doktoranduszok Országos Szövetsége VII. Nemzetközi Téli Konferenciájának 2021. február 26-án.

2021. február 11. - csütörtök
Virtuális Online marketing konferencia 2021

A Keleti Károly Gazdasági Kar a kor kihívásainak megfelelően 2021. február 2-án virtuális Online marketing konferenciát szervezett a szakma elismert előadóinak részvételével. Az esemény célja az volt, hogy a hallgatók gyakorlatorientált oktatás keretében a lehető legaktuálisabb piaci ismereteket szerezzenek. Az online marketing egy folyamatosan megújuló, rendkívül innovatív terület, ezért különösen fontos, hogy a hallgatók a releváns piaci tudást gyakorlati szakemberek bevonásával sajátíthassák el.

2020. november 26. - csütörtök
Idén is sikeres volt a Fiatal Kutatók Szimpóziuma a Keleti Karon

Az Óbudai Egyetem Keleti Károly Gazdasági Kara idén is megrendezte a már hagyományosnak számító Fiatal Kutatók Szimpóziumát (FIKUSZ- konferencia). A járványügyi helyzetre tekintettel – csakúgy, mint az Egyetem többi rendezvényét –, a Fiatal Kutatók Szimpóziumát is online formában tartották meg a szervezők.

2020. november 24. - kedd
„Az életet átszövő statisztika” – konferencia - Középpontban a földrajzi környezetünk

A Magyar Tudomány Ünnepéhez kapcsolódva tartott közös online konferenciát az Óbudai Egyetem Keleti Károly Gazdasági Kara (KGK) és a Magyar Statisztikai Társaság 2020. november 10-én „Az életet átszövő statisztika – Földrajzi környezetünk és az életünk” címmel.

2020. november 10. - kedd
Tudományt építünk – rendhagyó találkozás a KGK-n

Rendhagyó találkozót tartottak a Keleti Károly Gazdasági Karon a kart képviselő hallgatók és oktatók, a Dabason működő Érdi SZC Kossuth Zsuzsanna Szakképző Iskola és Kollégium, valamint a Dabasi Táncsics Mihály Gimnázium ambiciózus diákjai és oktatói részvételével 2020. november 4-én.

2020. október 28. - szerda
A hallgatók ügyintézését segíti a kitelepülő kormányablak busz

Budapest Főváros Kormányhivatala az Óbudai Egyetem vezetésének közvetítésével segíti a felsőoktatásban tanuló hallgatók személyi okmányokkal kapcsolatos gyorsabb és kényelmesebb ügyintézését. Ennek érdekében kormányablak buszt telepítenek a Keleti Károly Gazdasági Kara épülete mellé 2020. október 26-tól 30-ig. A mobil kormányablakokban lehetőség van személyi igazolvány, jogosítvány, lakcímkártya pótlás, útlevél, valamint ügyfélkapu és diákigazolványhoz szükséges NEK-regisztráció intézésére.

2020. február 25. - kedd
Erasmus fotóverseny – volt KGK-s hallgató a nyertesek között

Blaske Bence, a Keleti Károly Gazdasági Kar (KGK) egykori hallgatójának - az Erasmus program korábbi résztvevőjének – fotója is bekerült a projekt legjobb alkotásai közé. A pályázat kiírói témaként az élmények megörökítését jelölték meg. Büszkék vagyunk egykori diákunkra.

2019. november 15. - péntek
Prof. Dr. György Katalin elismerése

Az Országos Tudományos Diákköri Tanács (OTDT) Közgazdaságtudományi szakbizottsága elnökévé választották Prof. Dr. Takácsné Prof. Dr. György Katalint az Óbudai Egyetem Keleti Károly Gazdasági Karának egyetemi tanárát november 13-án.