Skip to main content

Keleti Károly Gazdasági Kar

2021. szeptember 20. - hétfő
Kormányablak busz a KGK-n

Budapest Főváros Kormányhivatala az Óbudai Egyetem vezetésének közvetítésével segíti a felsőoktatásban tanuló hallgatók személyi okmányokkal kapcsolatos gyorsabb és kényelmesebb ügyintézését. Ennek érdekében kormányablak buszt telepítenek a Keleti Károly Gazdasági Kara épülete mellé 2021. szeptember 25-től 30-ig.

2021. július 02. - péntek
KGS siker az Employer Branding Award-on

Állami intézmény kategóriában különdíjban részesültek az Óbudai Egyetem képviseletében a Keleti Károly Gazdasági Kar (ÓE-KGK) szakemberei, „Tudásmegosztás a közösségi értékekért” című pályamunkával az Employer Branding Award-on. Az online díjátadót június 30-án tartották. Az elismerés révén az Egyetem bekerült Magyarország példaértékű munkáltatói márkái közé úgy, hogy az eddigi legerősebb mezőny indult a versenyen.

2021. június 28. - hétfő
Nem lehet elég korán kezdeni! - TDK felkészítő kommunikációs tábor a KGK-n

A dabasi Kossuth Zsuzsanna Szakképző Iskola diákjai kommunikációs tábor, TDK felkészítő keretében látogattak el a Keleti Karra a járványügyi előírások maximális betartása mellett.

2021. június 11. - péntek
KGK-s hallgatók sikere

A legjobb hét csapat közé került az Óbudai Egyetem Keleti Károly Gazdasági Karának (KGK) három hallgatója a Zyntern.com Magyarország nemrégiben megrendezett esettanulmányi versenyén. A megmérettetésen 130-nál is több csapat indult.

2021. április 26. - hétfő

„Márkaépítés, toborzás, CSR – Miben rejlik a jó munkáltatói márka?” címmel tartanak Employer Branding Konferenciát online platformon április 30-án az Óbudai Egyetem Keleti Károly Gazdasági Kara és a Magyar Public Relations Szövetség közös szervezésében. Az eseményt megnyitja: Prof. Dr. Kovács Levente rektor. Köszöntőt mond: Dr. habil. Csiszárik-Kocsír Ágnes, kutatási dékánhelyettes és Dr. habil. Garai-Fodor Mónika, dékán.

2021. április 06. - kedd
Zenuit Meet-up és Projekthónap az Óbudai Egyetemen

A Keleti Károly Gazdasági Kar Gazdaság- és Társadalomtudományi Intézete, valamint a ZENUIT International Kft. közös projekthónapot szervezett a Kar valamennyi érdeklődő hallgatója számára. A rendezvény a kar egyedülálló és lassan már hagyományossá váló eseménysorozata, amely a szakma legkiválóbb képviselőinek bevonásával színes és változatos programokat kínált a résztvevők számára.

2021. március 11. - csütörtök
Zenuit Meetup és Projekthónap a Keleti Karon

A Keleti Károly Gazdasági Kar Gazdaság- és Társadalomtudományi Intézete, valamint a jövő közösségéhez tartozó ZENUIT kezdeményezés projekthónapot szervez a kar valamennyi érdeklődő hallgatója számára.

2021. február 19. - péntek
Nemzetközi Téli Konferencia doktoranduszoknak

Az idei évben az Óbudai Egyetem Keleti Károly Gazdasági Kara ad otthont a Doktoranduszok Országos Szövetsége VII. Nemzetközi Téli Konferenciájának 2021. február 26-án.

2021. február 11. - csütörtök
Virtuális Online marketing konferencia 2021

A Keleti Károly Gazdasági Kar a kor kihívásainak megfelelően 2021. február 2-án virtuális Online marketing konferenciát szervezett a szakma elismert előadóinak részvételével. Az esemény célja az volt, hogy a hallgatók gyakorlatorientált oktatás keretében a lehető legaktuálisabb piaci ismereteket szerezzenek. Az online marketing egy folyamatosan megújuló, rendkívül innovatív terület, ezért különösen fontos, hogy a hallgatók a releváns piaci tudást gyakorlati szakemberek bevonásával sajátíthassák el.

2020. november 26. - csütörtök
Idén is sikeres volt a Fiatal Kutatók Szimpóziuma a Keleti Karon

Az Óbudai Egyetem Keleti Károly Gazdasági Kara idén is megrendezte a már hagyományosnak számító Fiatal Kutatók Szimpóziumát (FIKUSZ- konferencia). A járványügyi helyzetre tekintettel – csakúgy, mint az Egyetem többi rendezvényét –, a Fiatal Kutatók Szimpóziumát is online formában tartották meg a szervezők.