Skip to main content

Családbarát munkahely

2020. december 15. - kedd
Ismét Családbarát Munkahely elismerést kapott az Óbudai Egyetem

Az Óbudai Egyetem (ÓE) 4. alkalommal pályázott sikeresen a Családbarát Munkahely címre és nyerte el az egyik legmagasabb, 2.000.000 forint értékű, vissza nem térítendő támogatást. Novák Katalin családokért felelős tárca nélküli miniszter a 2020. július 1-jén megjelent (CSP-CSBM-20) kódszámú „Családbarát munkahelyek kialakításának és fejlesztésének támogatása” címen kiírt pályázati kategóriában az Értékelő Bizottság javaslata alapján 2020. november 19-én hozta meg döntését.

2019. július 26. - péntek
Ismét Családbarát Munkahely díjat kapott az Óbudai Egyetem

Az Óbudai Egyetem harmadik alkalommal vehette át a Családbarát Munkahely díjat és a 2.000.000 Ft összegű vissza nem térítendő támogatást a Közbeszerzési Hatóság székházában megrendezett díjátadó ünnepség keretében. A kitüntető címet Novák Katalin, család- és ifjúságügyért felelős államtitkár adta át Földesi Gabriellának, az Egyetem kancellárjának.

2018. december 19. - szerda
Adventi készülődés Egyetemünk falai közt

Gyerekzsivajtól volt hangos a Bécsi úti campus aulája december 15-én délután. Igazi karácsonyváró hangulatban volt része azon munkatársainknak és családjaiknak, akik részt vettek az adventi kézműves foglalkozáson, majd az azt követő vidám zenés műsoron. 

2018. október 09. - kedd
Ismét elnyerte a Családbarát munkahely címet az Óbudai Egyetem

A tavalyi évet követően 2018-ban is sikeresen pályázott az Óbudai Egyetem az Emberi Erőforrások Minisztériuma által immár nyolcadik alkalommal kiírt Családbarát Munkahely Pályázatra. A felsőoktatási intézmény ezzel már második alkalommal vehette át az elismerést. Az idei díjkiosztó rendezvénynek az Óbudai Egyetem adott otthont október 8-án. Az eseményen Novák Katalin család- és ifjúságügyért felelős államtitkár köszöntőjét követően adta át a nyertes pályázóknak a díjakat.

2018. június 11. - hétfő
Családbarát felsőoktatásról egyeztettek az Óbudai Egyetemen

Családbarát Egyetemként az Óbudai Egyetem számos intézkedésével törekszik arra, hogy hallgatói és munkavállalói számára segítse a munka és magánélet összeegyeztethetőségét. Június 8-án az intézmény Családbarát felsőoktatásért címmel konferenciát rendezett, ahol szakmai szervezetek és felsőoktatási intézmények mutathatták be jó gyakorlataikat. Az Óbudai Egyetem Családi Napján eközben színes programok várták a családokat, valamint Pál Feri atya is tartott motivációs előadást az egyetem munkatársainak.