Skip to main content

pályázat

2021. május 11. - kedd
Zalotay Diplomadíj pályázat

A Gamma Digital Kft. 2018-ban Zalotay Péter Diplomadíjat alapított, melyre az Óbudai Egyetem azon jeles minősítésű szakdolgozatot vagy diplomatervet benyújtó, nappali tagozaton végzett hallgatói pályázhatnak, akik dolgozatukat 2020-ban vagy a 2021. januári záróvizsga időszakban védték meg az alábbi intézetek egyikében. Idén három hallgató részesült elismerésben.

2021. május 07. - péntek
Tízezredik nyertes az ERC pályázatban

Az Óbudai Egyetem is részt vett azon az ünnepségen, amelyet az Európai Kutatási Tanács szervezett az ERC kutatási pályázat tízezredik nyertesének elérése alkalmából.

2021. április 27. - kedd
Diplomataképző Programra várják a jelentkezőket

A Magyar Diplomáciai Akadémia pályázatot hirdet a diplomáciai pálya iránt érdeklődők számára Diplomataképző Programjára, amelyet a Külgazdasági és Külügyminisztérium és a Nemzeti Közszolgálati Egyetem szakmai együttműködésének keretében valósít meg.

2021. április 20. - kedd
Pályázati kiírás: Az Év Projektmenedzsment Diplomamunkája Díj 2021

A PMI Budapest, Magyar Tagozat Project Management Institute magyar szervezete pályázatot írt ki Az Év Projektmenedzsment Diplomamunkája Díjra. Mindazok pályázhatnak, akik bármely felsőoktatási intézményben a pályázati időszakot megelőző két tanév (akadémiai év) bármelyike során benyújtották és sikeresen megvédték magyar vagy angol nyelvű, projektmenedzsment témájú BSc/BA, MSc/MA dolgozatukat.

2021. március 19. - péntek
Határidő hosszabbítás: PROOF OF CONCEPT (POC) pályázat

Az Óbudai Egyetem Egyetemi Kutató és Innovációs Központja (EKIK) 2021. március 31-ig várja a pályázatokat kutatási ötletek piaci hasznosításához szükséges pénzügyi támogatására és mentorálására.

2021. február 17. - szerda
Már csak egy napig lehet jelentkezni a VetaThon-ra!

Az Állatorvostudományi Egyetem az Óbudai Egyetemmel közösen izgalmas szellemi versenyre invitálja hallgatóit, melyre még 1 napig lehet jelentkezni! A VetaThon elnevezésű hackathonra jelentkezőktől a világ aktuális és valódi problémáira várunk kreatív és legalább elvben megvalósítható megoldásokat. A megmérettetés témaköre: „Az állatok és a pandémia”.

2021. február 12. - péntek
Fulbright ösztöndíj – pályázati felhívás

A magyarországi Fulbright Bizottság idén is meghirdeti az Amerikai Egyesült Államokba szóló ösztöndíját. A 20/2023-as tanévre szóló pályázati felhívás egyaránt szól oktatóknak, kutatóknak és hallgatóknak. A különleges lehetőség a tudományos és szakmai tapasztalatokon túl életre szóló személyes és kulturális élményeket is nyújt a résztvevők számára.

2021. február 03. - szerda
PMSZ pályázat - JUNIOR PM VERSENY 2021

A Magyar Projektmenedzsment Szövetség (PMSz) több éve megrendezi projektmenedzsment felkészültségi versenyét. Idén újra meghirdeti a megmérettetést egyetemi hallgatókból álló csapatok számára, Junior Projektmenedzsment Verseny címmel, megújult arculattal. A részletekről az alábbiakban olvashatnak.

2021. január 26. - kedd
Projektmenedzsment pályázat tehetséges fiataloknak

A Project Management Institute Budapest pályázatot írt ki "Az Év Projektmenedzsment Diplomamunkája” címmel. Várják a tehetséges fiatalok értékes munkáit, hogy elismerésükkel többek közt hozzájárulhassanak a projektmenedzsment kultúra fejlesztéséhez. A kiírás további célja a fiatal szakemberek és munkájuk bemutatása a szakma képviselői számára, előmenetelük elősegítése, valamint a szakember-utánpótlás biztosítása.

2021. január 14. - csütörtök
„És te mit szólsz hozzá?” - Videó pályázat fiataloknak

A Három Királyfi, Három Királylány Mozgalom videó pályázatot hirdet fiataloknak. A szervezők keresik mindazokat, akiknek határozott véleményük van a világról, és ennek hangot is adnának egy színvonalas videó filmen keresztül.