Skip to main content

ERC

2021. május 07. - péntek
Tízezredik nyertes az ERC pályázatban

Az Óbudai Egyetem is részt vett azon az ünnepségen, amelyet az Európai Kutatási Tanács szervezett az ERC kutatási pályázat tízezredik nyertesének elérése alkalmából.

2019. június 26. - szerda
Kihelyezett ERC workshop

Az Óbudai Egyetem Élettani Szabályozások Kutatóközpontjának (PhysCon) „Tamed Cancer” ERC pályázata keretében, Prof. Dr. Kovács Levente, a pályázat vezetőjének szervezésében, kihelyezett workshop-ot és értekezletet tartott Villányban 2019. június 18-21-e között.

2018. november 30. - péntek
ERC Workshop a kutatások aktuális eredményeiről

2018. november 22-én az Óbudai Egyetemen megrendezésre került Prof. Dr. Kovács Levente és az Élettani Szabályozások Kutatóközpont által a 2018-as ERC Workshop, ahol az Élettani Szabályok Kutatóközpont kutatói, illetve négy külföldi meghívott szakértő tartott előadást a munkájáról.

2017. március 03. - péntek
Nemzetközi Bejczy nap 2017

A nemzetközi űrkutatás és robotika kiemelkedő személyiségére, Bejczy Antal fizikusra emlékeztek ma az Óbudai Egyetemen. 2017. március 3-án nemzetközi tudományos rendezvénnyel tisztelegtek az elismert magyar származású kutató eredményei előtt. A jelen sikeres kutatásaira fókuszálva pedig megemlékeztek az idén 10 éves, az Európai Kutatási Tanács nagy presztízsű ERC Starting and Advanced Grant kutatói pályázati programjáról, amelyhez tavaly az Óbudai Egyetem is csatlakozott egy elnyert pályázat révén. Az eseményen átadták a 2015-ben alapított ez évi Bejczy Hallgatói Publikációs Díjakat is.