Skip to main content

konferencia

2021. június 03. - csütörtök
SACI 2021 konferencia

Az Óbudai Egyetem, a Temesvári Műszaki Egyetem és az IEEE Hungary Section közös szervezésében idén 15. alkalommal rendezték meg az IEEE International Symposium on Applied Computational Intelligence and Informatics (SACI 2021) konferenciát május 19. és 21. között.

2021. május 19. - szerda
InnoVeTAS 2021 konferencia az innovatív megoldásokról

A Mechatronikai és Járműtechnikai Intézet – az Emerson Automation FCP Kft. támogatásával - 5. alkalommal rendezett nemzetközi Agria konferenciát az innovatív járműtechnológiákról és az automatizálási megoldásokról (5th Agria Conference on Innovative Vehicle Technologies and Automation Solutions) 2021. május 13-án, ezúttal online formában. A szervezők fő célja az volt, hogy lehetőséget teremtsenek korunk innovatív járműveinek ipari automatizálás-fejlesztésével foglalkozó szakemberei számára, hogy bemutassák eredményeiket, megosszák tapasztalataikat.

2021. május 13. - csütörtök
Nézzünk szembe a klímaváltozással!

Klímabörze az Óbudai Egyetem Rejtő Sándor Könnyűipari és Környezetméröki Karán 2021. május 18-án az ÓE MS Teams ONLINE térben.

2021. április 26. - hétfő

„Márkaépítés, toborzás, CSR – Miben rejlik a jó munkáltatói márka?” címmel tartanak Employer Branding Konferenciát online platformon április 30-án az Óbudai Egyetem Keleti Károly Gazdasági Kara és a Magyar Public Relations Szövetség közös szervezésében. Az eseményt megnyitja: Prof. Dr. Kovács Levente rektor. Köszöntőt mond: Dr. habil. Csiszárik-Kocsír Ágnes, kutatási dékánhelyettes és Dr. habil. Garai-Fodor Mónika, dékán.

2021. április 07. - szerda
„Drónok harca” a Bánki Karon

Sikeres online konferenciát tartott az Óbudai Egyetem Bánki Donát Gépész és Biztonságtechnikai Mérnöki Kara, valamint a Magyar Természettudományi Társulat (MTT) a közelmúltban „Drónok harca – veszélyek és lehetőségek” címmel.  

2021. április 06. - kedd
Konferencia a projektmenedzsmentről

Izgalmas témákkal várják az érdeklődőket!

2021. március 16. - kedd
Nagy érdeklődés kísérte a MATLAB szoftver bemutatását

A Gamax Laboratory Solutions mérnök és egyetemi kapcsolatokért felelős kollégái online tájékoztató előadást tartottak arról, hogy milyen eszközökkel segítheti a MATLAB a távoktatást, digitális tanulást. Az online térben megrendezett konferenciát nagy érdeklődés övezte.

2021. február 02. - kedd
SAMI 2021

Lezajlott a 2021. január 21-23 között szervezett IEEE 19th World Symposium on Applied Machine Intelligence and Informatics (SAMI 2021) rendezvény, idén rendhagyó módon, Zoom rendszeren keresztül.

2020. december 21. - hétfő
Kibermedicina webinárium az Óbudai Egyetemen

Online szimpóziumot rendezett az Óbudai Egyetem Kiberorvosi Kompetencia Központjának (továbbiakban: KIKOK) nyertes pályázatát megvalósító szervezeti egység, valamint konzorciumi partnerei (3DHISTECH Fejlesztő Kft., ELKH Természettudományi Kutatóközpont) a közelmúltban. A 2019-1-3-1-KK-2019-00007 azonosítószámú „Innovációs szolgáltató bázis létrehozása diagnosztikai, terápiás és kutató célú kiberorvosi rendszerek fejlesztésére” című projekt célkitűzéseit és eddigi eredményeit mutatták be.

2020. december 18. - péntek
Online konferencia a projektoktatásról a Rejtő karon

Hazai és külföldi modellek a projektoktatásban – Oktatás a fenntarthatóságért, fenntarthatóság az oktatásban címmel rendeztek nemzetközi tudományos konferenciát online platformon az Óbudai Egyetem Rejtő Sándor Könnyűipari és Környezetmérnöki Karon (ÓE RKK). A szervezők célja többek közt az volt, hogy elősegítsék az oktatás megújulását.