Skip to main content

felvételi

2021. július 20. - kedd
Pont Ott parti – ott a helyed!

Idén a járványügyi helyzet lehetővé teszi, hogy megtartsák a fővárosi és vidéki felsőoktatási ponthatár váró eseményeket, a Pont Ott Partikat. Ez alkalomból Salgótarjánban is várják az érdeklődőket a város Fő terén július 22-én. Prof. Dr. Kovács Levente, az Óbudai Egyetem rektora beszél majd többek közt az Intézmény karainak és Salgótarjáni Képzési Központjának képzési kínálatáról. Kiemelt cél, hogy a fiatalok mihamarabb kapcsolatba kerüljenek az általuk választott felsőoktatási intézménnyel, hiteles információkat kaphassanak a képzésről, valamint a hallgatói szolgáltatásokról.

2021. április 21. - szerda
Felsőoktatási felvételi: dokumentumpótlás, sorrendmódosítás az E-felvételiben

2021. április 19-től elérhetők az ügyintézési funkciók az E-felvételiben, a felvi.hu honlapon. A felsőoktatásba jelentkezőknek lehetőségük van adataik ellenőrzésére, módosítására, az esetleg még hiányzó dokumentumaik pótlására, illetve – egyetlen alkalommal – eredeti jelentkezési sorrendjük megváltoztatására.

2020. október 21. - szerda
Megkezdődött a 2021. évi keresztféléves felvételi eljárás

Már lehet jelentkezni a 2021 februárjában induló keresztféléves felsőoktatási képzésekre. A jelentkezők november 15-ig dönthetik el, hogy az Óbudai Egyetem mely szakán szeretnének továbbtanulni.

2020. április 22. - szerda
Elkezdődött a felsőoktatási felvételi ügyintézési időszaka

A felsőoktatásba jelentkezők már elérhetik az ügyintézési funkciókat a felvi.hu honlapon, az E-felvételi rendszerében. Minden felvételiző ellenőrizheti és módosíthatja adatait, pótolhatja az esetleg még hiányzó dokumentumokat, illetve egy alkalommal az eredeti jelentkezési sorrendjét is megváltoztathatja.

2020. április 14. - kedd
A hetedik legnépszerűbb állami fenntartású egyetem az Óbudai Egyetem

Közzétették az idén februárban felvételizők adatait a Felvi.hu weboldalon. A 2020-ban állami finanszírozású egyetemre jelentkező diákok száma szerinti összesítésben az Óbudai Egyetem az állami fenntartású intézmények között 7. helyen szerepel (összesített rangsorban a 10.), azaz a tavalyi 9. helyhez képest kettőt „lépett” előre a rangsorban.

2020. január 27. - hétfő
Sikeres volt a keresztféléves felvételi eljárás az Óbudai Egyetemen

Az elvárások felett teljesített az Óbudai Egyetem a 2020. évi keresztféléves felvételi eljárásban, amelynek során idén összesen 198 hallgató nyert felvételt, a tavalyi azonos időszakban felvett 73 főhöz képest.

2020. január 09. - csütörtök
Több száz érdeklődő az Educatio kiállításon

Az Óbudai Egyetem is képviseltette magát a jubileumi, 20. alkalommal megvalósuló 2020-as Educatio Nemzetközi Oktatási Szakkiállításon, ahol népszerűsítette képzéseit a Hungexpo területén felállított standján január 9-től 11-ig. Felsőoktatási intézményünk iránt óriási volt az érdeklődés: már az első nap délelőttjén több százan fordultak képzéseinkkel kapcsolatos kérdéseikkel hallgatóinkhoz, oktatóinkhoz.

2019. november 19. - kedd
Az Egyetem felvételt hirdet doktori képzésre

Az Óbudai Egyetem felvételt hirdet 4 éves doktori (PhD) képzésre és a doktori fokozatszerzésre való egyéni felkészülésre

2019. július 25. - csütörtök
3200 felett az új hallgatók száma

Ebben az évben is jól teljesített az Óbudai Egyetem az általános felvételi eljárásban, így a tavalyi évhez hasonlóan, idén is több mint háromezer-kétszázan kezdhetik meg tanulmányaikat szeptembertől az egyetem hat karán. Ez a szám várhatóan még bővül az augusztus 26-án záruló pótfelvételi eljárásban sikeresen jelentkezőkkel.

2019. április 05. - péntek

Az Óbudai Egyetem felvételt hirdet 4 éves doktori (PhD) képzésre és a doktori fokozatszerzésre való egyéni felkészülésre.