Skip to main content

látogatás

2021. április 29. - csütörtök
Kormánybiztos adott tájékoztatást a modellváltásról

Prof. Dr. Stumpf István, a felsőoktatási modellváltás koordinációjáért felelős kormánybiztos személyes látogatást tett az Óbudai Egyetemen (továbbiakban Egyetem) 2021. április 27-én. Tájékoztatót tartott az Egyetem vezetői számára és válaszolt a szervezeti egységek által megfogalmazott kérdésekre. Jelezte, hogy május 3-án online konzultáción ad tájékoztatást a felsőoktatási modellváltás folyamatáról az előzetesen regisztrált egyetemi polgárok számára.

2019. december 19. - csütörtök
Kínai delegáció látogatása Óbudán

A kínai Guilin University of Electric Technology delegációja tett látogatást az Óbudai Egyetemen december 11-én. 

2017. augusztus 04. - péntek
Kandó Németország látogatás

Immár nyolcadik alkalommal látogattunk dél-németországi energetikai és ipari létesítményekbe 35 hallgató és 11 kísérőtanár társaságában.

2016. április 29. - péntek
Parlament látogatás

Április 7-én az Óbudai Egyetem néhány szerencsés magyar, illetve külföldi, részképzéses hallgatójának nem szokványos fogadtatásban volt része a Parlamentben. Az angol nyelvű idegenvezetést követően Hiller István úr, a Parlament alelnöke személyesen fogadta az Egyetem csapatát a dolgozószobájában. A csoportnak így lehetősége volt bepillantást nyernie az alelnöki teendőkbe, a T. Ház megismerésén túl. 

2015. április 08. - szerda
Norvég diákcsoport látogatása

Március 17-én látogatást tett az Óbudai Egyetemen a norvégiai Randaberg Videregäende iskola 25 fős diákcsoportja.

2015. február 16. - hétfő
Rektori látogatás a Las Palmas-i egyetem rektoránál

2015. február 10-én az Óbudai Egyetem rektora Prof. Dr. Fodor János hivatalos látogatást tett az Universidad de Las Palmas de Gran Canaria rektoránál, ahol a két egyetem közötti kapcsolat kiszélesítése és aktívabbá tétele volt a cél.

2014. október 15. - szerda
Üzemlátogatás

A Terméktervező Intézet kiemelt feladatának tartja és költségeit is vállalja annak, hogy hallgatói rendszeresen látogatást tehessenek és közvetlen tapasztalatokat szerezzenek a ruhaipar hazai vállalkozásainál. 

2014. szeptember 29. - hétfő
A kínai Lanzhou Műszaki Egyetem delegációjának látogatása az Óbudai Egyetemen

Szeptember 24-én tett látogatást egyetemünkön Prof. Dr. Yu Shurng, a kínai Lanzhou Műszaki Egyetem (Lanzhou University of Technology) alelnöke, aki a két egyetem közötti együttműködés lehetőségeiről tárgyalt Prof. Dr. Fodor János rektorral. 

2014. június 26. - csütörtök

35 diák és 8 oktató vett részt az Óbudai Egyetem Kandó Kálmán Villamosmérnöki Kar Villamosenergetikai Intézete (ÓE KVK VEI), a Verband der Elektrotechnik Elektronik Informationstechnik (VDE) és a Magyar Elektrotechnikai Egyesület (MEE) által szervezett 2014. június eleji négynapos szakmai látogatáson. 

2014. június 06. - péntek

2014. május 26-án a Ghent University SYSTeMS kutatócsoportja látogatta meg a Neumann János Informatikai kart és az Egyetemi Kutató és Innovációs Központot.