Egyetemi nyílt nap a Rádió 1-gyel - Válassz képzést és slágert az Óbudai Egyetemen!





Érdekel a műszaki pálya, de még nem döntöttél, melyik Egyetem lesz nálad a nyerő? Mi, az Óbudai Egyetem nyílt napján december 18-án segítünk Neked a 96,4 Rádió 1-gyel! Játssz és nyerj értékes ajándékcsomagokat! Már 11.00 órától várunk!












Várunk az Óbudai Egyetem nyílt napjára, a Bécsi útra, ahol déltől kettőig élőben kérheted az igazi mai slágereket Györke Attilától és közben mind a 6 Karunkat megismerheted! Nálunk projektalapú és gyakorlatorientált műszaki, informatikai, természettudományi, gazdaságtudományi, földmérő és földrendező mérnök, valamint pedagógusképzés közül is választhatsz, alap, mester és doktori szinten! (Budapesten és több vidéki városban.) Nyílt napunkon interaktív játékokban vehetsz részt, találkozhatsz robotokkal, drónokkal, léghajtásos járművel, és mindeközben megcsodálhatod a design-képzés remekeit. Mi, az Egyetemen, kreatívak, innovatívak vagyunk, nyitottak az újdonságokra és figyelünk a részletekre, így Rád is! Ha versenyképes diplomát szeretnél azonnali elhelyezkedéssel, válaszd az Óbudai Egyetemet!


Helyszín: Óbudai Egyetem Aula (1034 Budapest, Bécsi út 96/B).



 


 


A rendezvényen fotó-, és videófelvételek készülnek, melyeken a résztvevők véletlenszerűen feltűnhetnek. A felvételek felhasználásával kapcsolatos adatkezelési tájékoztató elérhető a kapcsolódó dokumentumoknál.


 








Frissítve: 2019.12.12.

Legfrissebb cikkek