Skip to main content

Alba Regia Egyetemi Központ

2014. május 08. - csütörtök
Hallgatói közgyűlés a Geoinformatikai Karon

A Kormány 1139/2014. (III. 14.) számú határozata, és az Emberi Erőforrások Minisztériuma állásfoglalása szerint 2014. július 1-től a Geoinformatikai Kar az Óbudai Egyetem keretében az Alba Regia Műszaki Kar részeként működik tovább Székesfehérváron.

2014. április 30. - szerda
Felsőoktatási fórum Székesfehérváron

A kormány tavaly augusztusi, kihelyezett ülésén tárgyalt a műszaki felsőoktatás jövőjéről és kezdeményezett egyeztetéseket a fehérvári képzések megtartása, szélesítése érdekében. Mindezek eredményeként született meg az Emberi Erőforrások Minisztériuma, az Óbudai Egyetem és Székesfehérvár Önkormányzata között egy háromoldalú elvi megállapodás, amely rögzíti az Alba Regia Műszaki Kar létrejöttét is.

2012. augusztus 16. - csütörtök
Diplomaátadó ünnepség az Alba Regia Egyetemi Központban

Az egyetem Alba Regia Egyetemi Központja 2012. július 6-án a Székesfehérvár Megyei Jogú Város Polgármesteri Hivatalának Dísztermében tartotta az ünnepélyes oklevélátadó ünnepségét.

2011. május 05. - csütörtök

Az Óbudai Egyetem Alba Regia Egyetemi Központjában 2011. március 24-én huszonöt székesfehérvári és dunaújvárosi középiskolás diák részvételével került megrendezésre a Részecskefizikai Diákműhely.