Skip to main content

véradás

2014. április 25. - péntek
Véradás

Szeretettel várunk minden kedves segíteni szándékozót!

2014. január 21. - kedd
Katasztrófavédelem és Magyar Vöröskereszt Előadás

A Magyar Vöröskereszt prezentálásában a katasztrófavédelemről és a Vöröskereszt munkájáról kerül sor egy rendkívüli előadás megtartására. A rendezvényen két órában a szervezetek kollégái tartanak előadást.

2013. október 04. - péntek
Véradás

Az egyetem hagyományainak megfelelően a tavaszi és őszi szemeszterben is évek óta szervez véradást a képzések helyszínein.

2013. július 20. - szombat

A Magyar Vöröskereszt felhívására az elsők között csatlakozott az Óbudai Egyetem a 2005 óta megrendezésre kerülő Országos Felsőoktatási Véradó Versenyhez.

2012. december 05. - szerda
Véradó mozgalomért Ezüst Emlékérem

A véradás jelentősége az Óbudai Egyetemen széles körben ismert, ennek megfelelően félévente legalább 4 alkalommal kerül megrendezésre az egész napos véradó program.

2012. február 13. - hétfő
Tavaszi váradási akció az Óbudai Egyetemen

Az elmúlt év őszén a Magyar Vöröskereszt felhívására az elsők között csatlakozott az Óbudai Egyetem a 2005 óta megrendezésre kerülő Országos Felsőoktatási Véradó Versenyhez. Az egyetem hagyományainak megfelelően a tavaszi és őszi szemeszterben is évek óta szervez véradást telephelyein.

2011. október 14. - péntek

Habsburg György, a Magyar Vöröskereszt elnöke felhívására az elsők között csatlakozott az Óbudai Egyetem a 2005 óta megrendezésre kerülő Országos Felsőoktatási Véradó Versenyhez. Az intézményben hagyománya van az adakozásnak, a tavaszi és őszi szemeszterben is évek óta szerveznek véradást több telephelyen is.

2011. február 23. - szerda
Véradás

Az Óbudai Egyetem aktív társadalmi szerepvállalása keretében véradást szervez Bécsi úti épületének aulájában március 1-jén, kedden 10:00–15:30-ig. A több éves múltra visszatekintő akciót évente kétszer rendezik meg, az őszi és a tavaszi félév során.