Skip to main content

kormánybiztos

2021. november 10. - szerda
Középpontban a hallgatók – kormánybiztosi fórum

Az Óbudai Egyetem vendégeként dr. Stumpf István, a felsőoktatási modellváltás koordinációjáért felelős kormánybiztos válaszolt az Óbudai Egyetem Hallgatói Önkormányzata kérdéseire azon a fórumon, melyet az intézmény Bécsi úti campusán tartottak november 9-én.

2021. május 04. - kedd
Konzultáción az Óbudai Egyetem modellváltásáról

Prof. Dr. Stumpf István, a felsőoktatási modellváltás koordinációjáért felelős kormánybiztos április 27-én tett személyes látogatását követően online platformon tartott konzultációt Dr. Pavlik Lívia miniszteri biztossal az Óbudai Egyetemen május 3-án. Ennek során ismertette az Intézmény számára a fenntartóváltással járó előnyöket, a rugalmasabb működési feltételekkel, önállósággal megnyíló lehetőségeket. Az online fórumhoz csatlakozó egyetemi polgárok kérdéseikre teljes körű válaszokat kaptak a kormánybiztostól.

2021. április 29. - csütörtök
Kormánybiztos adott tájékoztatást a modellváltásról

Prof. Dr. Stumpf István, a felsőoktatási modellváltás koordinációjáért felelős kormánybiztos személyes látogatást tett az Óbudai Egyetemen (továbbiakban Egyetem) 2021. április 27-én. Tájékoztatót tartott az Egyetem vezetői számára és válaszolt a szervezeti egységek által megfogalmazott kérdésekre. Jelezte, hogy május 3-án online konzultáción ad tájékoztatást a felsőoktatási modellváltás folyamatáról az előzetesen regisztrált egyetemi polgárok számára.