Skip to main content

Egyetemi Kutató és Innovációs Központ (EKIK)

2021. május 10. - hétfő
EKIK Nap 2021

Az Óbudai Egyetem vezetése magas szintű elismeréseket adott virtuális platform keretében az Egyetemi Kutató és Innovációs Központ (EKIK) főigazgató-helyettesével közösen a 2021. május 7-én megtartott EKIK Napon.

2021. március 30. - kedd
Techstars Startup Weekend startupverseny

Hamarosan lejár a Proof of Concept (PoC) pályázat jelentkezési határideje, mely révén a tehetséges egyetemi csapatok kutatási ötleteik piaci hasznosításához szükséges pénzügyi támogatására és mentorálására jelentkezhetnek. Itt a következő lehetőség az innovatív vállalkozásötletek megvalósítására: a Techstars Startup Weekend verseny. Az ÓE jelentkezők felkészülését az Egyetemi Kutató és Innovációs Központ (EKIK) mentorai is segítik.

2021. február 01. - hétfő
Jelentkezz a leginnovatívabb szakdolgozat/diplomamunka pályázatra!

Az Óbudai Egyetem Egyetemi Kutató és Innovációs Központ (EKIK) pályázatot hirdet Innovatív szakdolgozatok/diplomamunkák díjazására. A pályázat beadásának eredeti határidejét további tíz nappal meghosszabbították a kiírók, így az február 10-re módosult.

2020. október 06. - kedd
Megalakult az új HECON – Egészségügyi Közgazdaságtan Kutatóközpont

Az Óbudai Egyetem Egyetemi Kutató és Innovációs Központja (EKIK) új kutatóközponttal gazdagodott 2020. július 13-tól. A HECON – Egészségügyi Közgazdaságtan Kutatóközpont szakembereinek feladata az egészségügyi közgazdaságtan és technológiaértékelés egységes kutatási és oktatási stratégiájának kialakítása az Egyetemen.