Skip to main content

záróvizsga

2021. május 19. - szerda
Rektori utasítás a záróvizsgáztatás rendjéről

A veszélyhelyzet kapcsán érvényes Kormányrendeletre tekintettel az Óbudai Egyetemen a 2020/2021. tanév 2. félévében megtartandó záróvizsgákra vonatkozóan Prof. Dr. Kovács Levente rektor új utasítást adott ki. Ennek egyik legfontosabb pontja, hogy a hallgatók, az oktatók és a munkatársak egészségének védelme érdekében a záróvizsgákat a személyes jelenlét elkerülése érdekében, online formában kell lebonyolítani.

2020. december 15. - kedd
Rektori-Kancellári Közös Utasítás a záróvizsgákról

A hallgatók és az oktatók egészségének védelme érdekében a 2020/2021. tanév 1. félévében tervezett aktuális záróvizsgákkal kapcsolatban hozott új utasítást az Egyetem vezetése. Ennek fő pontja, hogy a záróvizsgákat és az azt megelőző konzultációkat a résztvevők egészségének védelme érdekében online tartják meg.

2020. július 09. - csütörtök
Az Óbudai Egyetem Salgótarjáni Képzési Központ és Kutatóhelyén sikeres záróvizsgát tettek az idén végzett hallgatók

Idén újabb 8 hallgató fejezte be tanulmányait és tett sikeres záróvizsgát az Óbudai Egyetem Salgótarjáni Képzési Központ és Kutatóhelyén 2020. július 7-én. Valamennyien műszaki mérnökasszisztensként vállalhatnak munkát a jövőben.

2020. május 21. - csütörtök
Rektori utasítás a II. félév záróvizsgáztatási rendjéről

A veszélyhelyzet miatt megváltozott az oktatás eddigi formája. Ezt figyelembe véve Prof. Dr. Kovács Levente rektor utasítást adott ki az Óbudai Egyetem záróvizsgáztatási rendjéről a 2019/2020-as tanév II. félévére vonatkozóan.