Skip to main content

rektori utasítás

2021. szeptember 20. - hétfő
Rektori utasítás az önköltséges képzésről történő átsorolásról

Magyarország Kormánya a koronavírus-világjárvány elleni védekezésről szóló 2021. évi I. törvény 2. § (1) bekezdése alapján kiadott, az önköltséges képzésre történő átsorolásról szóló 531/2021. (IX. 14.) Kormányrendelete értelmében a fenntartó Rudolf Kalman Óbudai Egyetemért Alapítvány Kuratóriuma egyetértésével Prof. Dr. Kovács Levente rektor az alábbi eljárásrendet rendelte el az Óbudai Egyetemen.

2021. augusztus 27. - péntek
Rektori utasítások a tanévkezdésről és a kollégiumokról

A járványügyi helyzetnek és a vonatkozó kormányrendeletnek megfelelően, az Óbudai Egyetem rektorának döntése értelmében a felsőoktatási intézmény hibrid oktatásra áll át a tanévkezdettől. A védelmi intézkedések részeként döntés született a kollégiumi lakhatás feltételeiről is.

2021. május 19. - szerda
Rektori utasítás a záróvizsgáztatás rendjéről

A veszélyhelyzet kapcsán érvényes Kormányrendeletre tekintettel az Óbudai Egyetemen a 2020/2021. tanév 2. félévében megtartandó záróvizsgákra vonatkozóan Prof. Dr. Kovács Levente rektor új utasítást adott ki. Ennek egyik legfontosabb pontja, hogy a hallgatók, az oktatók és a munkatársak egészségének védelme érdekében a záróvizsgákat a személyes jelenlét elkerülése érdekében, online formában kell lebonyolítani.

2020. május 25. - hétfő
Rektori utasítás a II. félév zárásának módosításáról

A kontaktórákról, a kollégiumok látogatásának további tiltásáról, a számonkérés módjáról, a szakmai gyakorlatról Prof Dr. Kovács Levente rektor az alábbi utasítást rendelte el a 2020/2021-es tanév II. félévére vonatkozóan május 21-én.

2020. május 21. - csütörtök
Rektori utasítás a II. félév záróvizsgáztatási rendjéről

A veszélyhelyzet miatt megváltozott az oktatás eddigi formája. Ezt figyelembe véve Prof. Dr. Kovács Levente rektor utasítást adott ki az Óbudai Egyetem záróvizsgáztatási rendjéről a 2019/2020-as tanév II. félévére vonatkozóan.