Skip to main content

együttműködési megállapodás

2019. május 29. - szerda
Együttműködési megállapodás született a „Gheorghe Aachi” Műszaki Egyetemmel

Az Óbudai Egyetem és a „Gheorghe Aachi” Műszaki Egyetem vezetői 2019. május 17-én  együttműködési megállapodást kötöttek, mely lehetőséget biztosít a hallgatók és oktatók mobilitására, közös pályázati és kutatás-fejlesztési tevékenység megvalósítására.

2019. április 03. - szerda
Együttműködési megállapodás

2019. április 1-jén az Óbudai Egyetem és a Gazdálkodási és Tudományos Társaságok Szövetsége kötött együttműködési megállapodást. 

2019. február 28. - csütörtök
Az Óbudai Egyetem együttműködési megállapodást kötött a HDH Mérnök Kft.-vel

Az Óbudai Egyetem és a HDH Mérnök Kft. már több ipari projektben működött együtt az elmúlt években. A sikeres közös munka eredményeként született meg a megállapodás megkötésének igénye a két fél között, mely keretet ad az együttműködésnek és számos területen új célokat fogalmaz meg.

2019. február 27. - szerda
Együttműködési megállapodás a Temesvári Műszaki Egyetemmel

Közel egy éves előkészítő munka eredményeként 2019. február 22-én került sor az együttműködési megállapodás aláírására az Óbudai Egyetem és a Temesvári Műszaki Egyetem (Universitatea Politehnica Timisoara-UPT) között. A delegációkat az egyetemek legmagasabb szintű vezetői képviselték.

2019. február 26. - kedd
Együttműködési megállapodást írt alá az ExxonMobil és az Óbudai Egyetem

Az Óbudai Egyetem és az ExxonMobil magyarországi Üzletsegítő Központja között már 2013 óta tart a sikeres együttműködés. Az eddigi közösen elért eredmények mindkét fél megelégedésére szolgálnak, így a kooperáció megerősítéseként és az újonnan kitűzött célok elérése érdekében 2019.02.22-én együttműködési megállapodást írt alá az Óbudai Egyetem és az ExxonMobil. „Ezzel az aláírással szentesítjük azt, ami történik és már szerződés nélkül elindult”- mondta köszöntőjében Prof. Dr. Réger Mihály, az Egyetem Rektora.

2018. április 09. - hétfő
Együttműködési megállapodást kötött a Faulhaber Motors Hungaria Kft. és a Bánki Kar

Az Óbudai Egyetem Bánki kara együttműködési megállapodást kötött a Faulhaber Motors Hungaria Kft.-vel, amely kézi, félautomata és robottechnika segítségével állít elő egyedülálló hajtáselemeket, azok felépítéséhez szükséges szerelvényeket és alkatrészeket. Az egyetem széles körű együttműködést kíván kialakítani az ipari és szakmai céges partnerek képviselőivel, ennek értelmében az megállapodás kitér a kutatás-fejlesztési projektek, szakmai gyakorlatok, a továbbképzések, valamin a kooperatív képzési lehetőségekre.