Skip to main content

pályázat

2020. február 17. - hétfő
Ösztöndíj pályázati felhívás hallgatóknak

Az Óbudai Egyetem (ÓE) pályázatot nyert el az „Intelligens szakosodást szolgáló intézményi fejlesztések az Óbudai Egyetemen” címmel. 

2020. február 12. - szerda

A Külgazdasági és Külügyminisztérium ösztöndíjas vendégoktatói pályázatot hirdet.

2019. december 20. - péntek

Eredményes pályázati időszakot tudhat maga mögött az Óbudai Egyetem, hiszen az Emberi Erőforrások Minisztériuma megbízásából az Emberi Erőforrás Támogatáskezelő nyílt pályázatait nyerte el, amelyek a hazai Tudományos Diákköri műhelyek és rendezvényeik támogatására nyújt lehetőséget.

2019. augusztus 07. - szerda
Újra beadható az ÚNKP Bolyai+ pályázat

Az Új Nemzeti Kiválóság Program Bolyai+ Felsőoktatási Fiatal Oktatói, Kutatói Ösztöndíj elnevezésű 2019-es pályázati kiírás póthirdetését jelentette be a Nemzeti Kutatási, Fejlesztési és Innovációs Hivatal. A pályázat keretében az MTA Bolyai János Kutatási Ösztöndíjban részesült kutatók, az Óbudai Egyetemen is jelentkezhetnek a Bolyai+ ösztöndíj-támogatásra.

2019. május 14. - kedd
Átadtuk a „Jelet hagyni” Pályázat díjait

Az Óbudai Egyetem vezetése a felújított Kandó Kálmán Kollégium bel- és kültéri falfestéseinek grafikai tervezésére és kivitelezésére pályázatot írt ki hallgatóinak körében „Jelet hagyni” címmel. A Kollégium műszaki átadása április hónapban megtörtént, 2019. szeptember 1-től, mintegy 400 hallgatónak nyújt modern, XXI. századi, európai színvonalú szálláshelyet.

2019. március 14. - csütörtök
Működj! - díjátadó az Óbudai Egyetemen

A Magyar Elektrotechnikai Egyesület (MEE) a Nemzeti Szakképzési és Felnőttképzési Hivatallal együttműködésben az Innovációs és Technológiai Minisztérium támogatásával műszaki érdeklődésű, kreatív diákokat díjazott pénteken, március 8.-án Budapesten. A Működj! című pályázatára középiskolások jelentkezhettek az elektrotechnika, az elektronika és az informatika területén megvalósított innovatív ötleteikkel.

2019. február 01. - péntek
Pályázati felhívás egyetemi és főiskolai hallgatók részére

“Okoseszközök hatása a családi életre illetve egészségünkre” címmel, közösen hirdet pályázatot a Pepita.hu családi portál illetve a Doklist.com nemzetközi orvosértéklő portál. 

2019. január 14. - hétfő
Projektindító értekezlet a Bánkin

2019. január 8-án lezajlott a projektindító értekezlet a 2018-1.3.1-VKE-2018-00034 számú, „Vészhelyzetekben alkalmazható, konténerbe épített, moduláris kommunikációs infrastruktúra és technológia kialakítására és a fejlesztés fenntartására, valamint prototípus termékcsalád kifejlesztésére” elnevezésű pályázat kapcsán.

2018. május 29. - kedd
Elindult az Óbuda Egyetem első konzorciális H2020-as pályázata

Az Óbudai Egyetem második H2020-as pályázata, egyben az első konzorciális H2020-as pályázata 2018. május elsejével indult el. A pályázat a H2020 Marie Curie RISE pályázati konstrukcióban nyert 4 éves támogatást.

2018. március 06. - kedd
A Vodafone és a Huawei a mérnökképzést támogatja az Óbudai Egyetemen

Palkovics László, oktatásért felelős államtitkár jelenlétében az Óbudai Egyetemmel szándéknyilatkozatot írt alá a Vodafone Magyarország és a Huawei Technologies Hungary, melyben a felek kifejezik abbéli szándékukat, hogy tovább népszerűsítsék az egyetem Kandó Kálmán Villamosmérnöki Karán működő Híradástechnika Intézetet, valamint támogassák az itt tanuló tehetségek gyakorlati képzését. Az aláírás mellett kiosztották a hallgatóknak a két vállalat és az egyetem által közösen kiírt „SmartCity lehetőségek 5G mobil infrastruktúrán” témájú pályázat díjait is.