Skip to main content

pályázat

2020. július 24. - péntek
Kooperatív Doktori Program

Az Innovációs és Technológiai Minisztérium a Nemzeti Kutatási, Fejlesztési és Innovációs Alapból a Nemzeti Kutatási, Fejlesztési és Innovációs Hivatal útján nyílt pályázatot hirdet a „Kooperatív Doktori Program Doktori Hallgatói Ösztöndíj” elnyerésére.

2020. június 23. - kedd
Tudománykommunikációs pályázat kutatóknak, hallgatóknak

„Családban marad” címmel tudománykommunikációs pályázatot hirdet a Csodák Palotája (Csopa). A kiírás kutatóknak, ipari és hatósági szakembereknek, egyetemi hallgatóknak szól.

2020. május 21. - csütörtök
Európai Kutatók Éjszakája – Horizont 2020 pályázati győzelem

Az Óbudai Egyetem (ÓE) az őszi Európai Kutatók Éjszakája programsorozat magyarországi eseményeinek szervezői közé került az év elején beadott konzorciumi pályázat alapján. A rendezvényt kezdeményező és részben finanszírozó Európai Bizottság a járvány miatt úgy döntött, hogy az eseményt idén a megszokott szeptember végi időpont helyett egész Európában november 27-én és 28-án rendezik meg.

2020. május 11. - hétfő
Pályázati felhívás 2020 - a „Pro Scientia et Futuro” Ösztöndíj elnyerésére

Az Egyetem Tehetségtanácsa „Pro Scientia et Futuro” Ösztöndíj pályázatot hirdet azoknak a nappali tagozatos, aktív jogviszonnyal rendelkező alap- vagy mesterképzésben részt vevő hallgatóknak, akik az elmúlt két félévben kiemelkedő tanulmányi, tudományos diákköri és publikációs tevékenységet folytattak.

2020. május 04. - hétfő
Formatervező pályázaton nyertek az RKK hallgatói

Az Óbudai Egyetem RKK Terméktervező Intézet két BSc-s hallgatójának projektje is bekerült a FabLab Budapest és a Distributed Design Market Platform 2020-as Open Call 4 Ideas pályázat nyertesei közé.

2020. április 14. - kedd
Greenification - avagy zöldítsd az Egyetemet!

Az Óbudai Egyetem szakemberei pályázatot hirdetnek a hallgatók számára, fenntartható fejlődés témában. 

2020. április 09. - csütörtök
2020. évi Moholy-Nagy László Formatervezési Ösztöndíjpályázat

2020. évi Moholy-Nagy László Formatervezési Ösztöndíjpályázat

2020. március 25. - szerda
Eötvös Ösztöndíj

A Magyar Állami Eötvös Ösztöndíj pályázati határidejét a Tempus Közalapítvány március 31-ig meghosszabbította. 

2020. március 24. - kedd
Ujvári János diplomadíj-pályázat

Ujvári János diplomadíj-pályázatot hirdet a Szellemi Tulajdon Nemzeti Hivatala, melynek célja a szellemitulajdon-védelmi ismeretek növelése az alap- és mesterképzésben részt vevő végzős hallgatók körében.

2020. március 24. - kedd
Meghosszabbított határidő

A fenntarthatóság éve programsorozat keretében az Innovációs és Technológiai Minisztérium (ITM) meghosszabbított határidővel, 2020. április 15-ig várja a pályaműveket két témában is.