Skip to main content

pályázat

2021. február 17. - szerda
Már csak egy napig lehet jelentkezni a VetaThon-ra!

Az Állatorvostudományi Egyetem az Óbudai Egyetemmel közösen izgalmas szellemi versenyre invitálja hallgatóit, melyre még 1 napig lehet jelentkezni! A VetaThon elnevezésű hackathonra jelentkezőktől a világ aktuális és valódi problémáira várunk kreatív és legalább elvben megvalósítható megoldásokat. A megmérettetés témaköre: „Az állatok és a pandémia”.

2021. február 12. - péntek
Fulbright ösztöndíj – pályázati felhívás

A magyarországi Fulbright Bizottság idén is meghirdeti az Amerikai Egyesült Államokba szóló ösztöndíját. A 20/2023-as tanévre szóló pályázati felhívás egyaránt szól oktatóknak, kutatóknak és hallgatóknak. A különleges lehetőség a tudományos és szakmai tapasztalatokon túl életre szóló személyes és kulturális élményeket is nyújt a résztvevők számára.

2021. február 03. - szerda
PMSZ pályázat - JUNIOR PM VERSENY 2021

A Magyar Projektmenedzsment Szövetség (PMSz) több éve megrendezi projektmenedzsment felkészültségi versenyét. Idén újra meghirdeti a megmérettetést egyetemi hallgatókból álló csapatok számára, Junior Projektmenedzsment Verseny címmel, megújult arculattal. A részletekről az alábbiakban olvashatnak.

2021. január 26. - kedd
Projektmenedzsment pályázat tehetséges fiataloknak

A Project Management Institute Budapest pályázatot írt ki "Az Év Projektmenedzsment Diplomamunkája” címmel. Várják a tehetséges fiatalok értékes munkáit, hogy elismerésükkel többek közt hozzájárulhassanak a projektmenedzsment kultúra fejlesztéséhez. A kiírás további célja a fiatal szakemberek és munkájuk bemutatása a szakma képviselői számára, előmenetelük elősegítése, valamint a szakember-utánpótlás biztosítása.

2021. január 14. - csütörtök
„És te mit szólsz hozzá?” - Videó pályázat fiataloknak

A Három Királyfi, Három Királylány Mozgalom videó pályázatot hirdet fiataloknak. A szervezők keresik mindazokat, akiknek határozott véleményük van a világról, és ennek hangot is adnának egy színvonalas videó filmen keresztül.

2021. január 11. - hétfő
Sikeresen zárult az Óbudai Egyetem EFOP-3.6.1-16-2016-00010 pályázata

Az Óbudai Egyetem bővítette kutatási kapacitásait, illetve fejlesztette kutatási szolgáltatásait az EFOP-3.6.1-16-2016-00010 azonosítószámú, „Intelligens szakosodást szolgáló intézményi fejlesztések az Óbudai Egyetemen” című projekt keretében. A projekt az Európai Unió támogatásával valósult meg, melyre a megítélt, vissza nem térítendő támogatás 392,79 millió forint volt.

2020. december 22. - kedd
„Pro Scientia et Futuro” Ösztöndíj – pályázati felhívás

Az Óbudai Egyetem Tehetségtanácsa „Pro Scientia et Futuro” Ösztöndíj pályázatot hirdet azoknak a nappali tagozatos, aktív jogviszonnyal rendelkező alap- vagy mesterképzésben részt vevő hallgatóknak, akik az elmúlt két félévben kiemelkedő tanulmányi, tudományos diákköri és publikációs tevékenységet folytattak.

2020. december 17. - csütörtök
„Nők a Tudományban Kiválósági Díj” - pályázati felhívás

A Nature-díjas, Nők a Tudományban Egyesület, a Magyar Tudományos Akadémia és az UNESCO Magyar Nemzeti Bizottság védnökségével közösen 2020-ban is meghirdeti a „Nők a Tudományban Kiválósági Díj” pályázatot, amely természettudományok és műszaki tudományok tématerületen végzett kutatói tevékenység támogatásáért ítélhető meg.

2020. december 14. - hétfő
Hallgatói ötletpályázat egyetemi kabalafigura tervezésére

Az Óbudai Egyetem pályázatot hirdet hallgatói számára, egyetemi kabalafigura tervezésére és gyártási specifikációjára. A pályázat célja egy olyan kabalafigura létrehozása a hallgatók által benyújtott tervek alapján, amely a jövőben valamennyi összegyetemi, valamint kari szervezésű eseményen és rendezvényen megjelenhet. A győztes pályaművet plüssfigura formájában az ÓE ajándékbolt értékesítheti.

2020. december 10. - csütörtök
Pályázat – diplomadíj szilikátipari témában

A Szilikátipari Tudományos Egyesület pályázatot hirdet szilikátipari témát feldolgozó diplomamunkák díjazására, végzett hallgatók számára.