Skip to main content

pályázat

2021. október 05. - kedd
Magyarország az Unióban – pályázat

„Magyarország és a közép-európai térség az Európai Unióban, az Európai Unió a világban” címmel idén is pályázatot írt ki egyetemi, főiskolai hallgatók részére az Országgyűlés elnöke, az igazságügyi miniszter és az Európai Bizottság Magyarországi Képviseletének vezetője.

2021. augusztus 24. - kedd
Tehetségprogram roma fiataloknak

A Mathias Corvinus Collegium pályázatot hirdet Roma Tehetség Program címmel olyan tehetséges roma fiatalok számára, akik már befejezték főiskolai/egyetemi tanulmányaikat, vagy az utolsó évüket töltik a felsőoktatási intézményükben. Az Aranypánt Ösztöndíjas Program kiíróinak célja, hogy a hallgatók számára hat alkalmas képzést biztosítsanak, amelynek végén – a legjobban teljesítők számára – fizetett szakmai gyakorlati helyet kínálnak fel, az adott területnek megfelelően.

2021. július 01. - csütörtök
„Gyerekdiploma” az AMK legfiatalabb egyetemistáinak

A „Titkok Háza Gyerekegyetem az Óbudai Egyetem Alba Regia Műszaki Karán” (AMK) programban az általános iskolák felső tagozatos diákjai az Intézmény legfiatalabb egyetemistáivá váltak egy hétre. A gyerekek előadásokon és szemináriumokon, interaktív foglalkozásokon vehettek részt, majd sikeres heti projektfeladatukat teljesítve „gyerekdiplomát” vehettek át. Az egyetemi campus hétfőtől péntekig a gyerekek lelkesedésével és zsivajával telt meg.

2021. június 16. - szerda
Pályázati felhívás Budapesti Ösztöndíjra

Budapest Főváros Önkormányzata a Budapest Ösztöndíj Program keretében pályázatot hirdet felsőfokú tanulmányokat folytató, nappali tagozatos hallgatók számára. A kiírók célja többek közt az, hogy a pályázatot elnyerő, felsőoktatási képzésben részt vevő ösztöndíjasok betekintést nyerjenek a Fővárosi Önkormányzat tevékenységébe.

2021. május 11. - kedd
Zalotay Diplomadíj pályázat

A Gamma Digital Kft. 2018-ban Zalotay Péter Diplomadíjat alapított, melyre az Óbudai Egyetem azon jeles minősítésű szakdolgozatot vagy diplomatervet benyújtó, nappali tagozaton végzett hallgatói pályázhatnak, akik dolgozatukat 2020-ban vagy a 2021. januári záróvizsga időszakban védték meg az alábbi intézetek egyikében. Idén három hallgató részesült elismerésben.

2021. május 07. - péntek
Tízezredik nyertes az ERC pályázatban

Az Óbudai Egyetem is részt vett azon az ünnepségen, amelyet az Európai Kutatási Tanács szervezett az ERC kutatási pályázat tízezredik nyertesének elérése alkalmából.

2021. április 27. - kedd
Diplomataképző Programra várják a jelentkezőket

A Magyar Diplomáciai Akadémia pályázatot hirdet a diplomáciai pálya iránt érdeklődők számára Diplomataképző Programjára, amelyet a Külgazdasági és Külügyminisztérium és a Nemzeti Közszolgálati Egyetem szakmai együttműködésének keretében valósít meg.

2021. április 20. - kedd
Pályázati kiírás: Az Év Projektmenedzsment Diplomamunkája Díj 2021

A PMI Budapest, Magyar Tagozat Project Management Institute magyar szervezete pályázatot írt ki Az Év Projektmenedzsment Diplomamunkája Díjra. Mindazok pályázhatnak, akik bármely felsőoktatási intézményben a pályázati időszakot megelőző két tanév (akadémiai év) bármelyike során benyújtották és sikeresen megvédték magyar vagy angol nyelvű, projektmenedzsment témájú BSc/BA, MSc/MA dolgozatukat.

2021. március 19. - péntek
Határidő hosszabbítás: PROOF OF CONCEPT (POC) pályázat

Az Óbudai Egyetem Egyetemi Kutató és Innovációs Központja (EKIK) 2021. március 31-ig várja a pályázatokat kutatási ötletek piaci hasznosításához szükséges pénzügyi támogatására és mentorálására.

2021. február 17. - szerda
Már csak egy napig lehet jelentkezni a VetaThon-ra!

Az Állatorvostudományi Egyetem az Óbudai Egyetemmel közösen izgalmas szellemi versenyre invitálja hallgatóit, melyre még 1 napig lehet jelentkezni! A VetaThon elnevezésű hackathonra jelentkezőktől a világ aktuális és valódi problémáira várunk kreatív és legalább elvben megvalósítható megoldásokat. A megmérettetés témaköre: „Az állatok és a pandémia”.