Skip to main content

Harvard Egyetem

2019. április 05. - péntek
Kutatási egyeztetés az Óbudai Egyetem, Harvard Egyetem, Heim Pál Gyermekkórház és a Magyar Diabétesz Társaság Gyermekdiabétesz szekciója között

Kutatási egyeztetés zajlott 2019. április 02-án az Óbudai Egyetem Egyetemi Kutató, Innovációs és Szolgáltató Központ Élettani Szabályozások Kutatóközpontja, a Bostoni Harvard Egyetem Biomedical Systems Engineering Research Group, a Heim Pál Gyermekkórház, valamint a Magyar Diabétesz Társaság Gyermekdiabétesz szekciója között a Heim Pál Gyermekkórházban.

2019. április 05. - péntek
Kutatási együttműködés előkészítése az Óbudai Egyetem, Harvard Egyetem, Heim Pál Gyermekkórház és a 77 Elektronika Kft. között

Az Óbudai Egyetem Egyetemi Kutató, Innovációs és Szolgáltató Központ Élettani Szabályozások Kutatóközpontja és BioTech Kutatóközpontja, a Bostoni Harvard Egyetem Biomedical Systems Engineering Research Group-ja, a Heim Pál Gyermekkórház, valamint a 77 Elektronika Kft. közös kutatási irányvonal létrehozásáról tárgyalt és állapodott meg 2019. április 01-én.

2018. február 26. - hétfő
Az IEEE Hungary Section meghívottjaként tartott előadást Dr. Eyal Dassau, a Harvard Egyetem kutatója

Az Óbudai Egyetem EKIK Élettani Szabályozások Kutatóközpontjának (PhysCon) meghívására, az IEEE Hungary Section és a Magyar Mesterséges Pancreas (MAP) munkacsoport közreműködésével, Dr. Eyal Dassau a Harvard Egyetem szenior kutatója, a mesterséges hasnyálmirigy kutatások világszinten elismert Frank Doyle kutatócsoport szakmai vezetője 2018. február 19-én (hétfő) tartott előadást az Óbudai Egyetemen „The Artificial Pancreas: A Medically Inspired Automated Glucose Control System” címmel.