Skip to main content

nyílt nap

2020. március 09. - hétfő
A MyArtoo R2D2-je és egy rajzoló deltarobot egymás mellett - Avagy a robotok találkozója a Kandó Kar Nyílt Napján

A Kandó Kálmán Villamosmérnöki Kar február 5-én tartotta Nyílt Napját. Az Enterprise Group Industry üzletága - a MyArtoo projekt keretében - a Csillagok Háborújából ismert R2D2 hasonmással szórakoztatta a megjelenteket. A villamosmérnök szak harmadéves BSc-s - Automatizált gyártórendszerek specializációján tanuló - hallgatók pedig a Projektmunka I. keretében készített rajzoló deltarobottal várták a százfős tömeget. A rendezvény célja az volt, hogy felkeltsék a középiskolás diákok érdeklődését a villamosmérnöki pálya iránt.

2019. december 19. - csütörtök
Telt ház volt a Rádió 1-es nyílt napunkon

Óriási érdeklődés övezte az Óbudai Egyetem Bécsi úti Campusán tartott nyílt napunkat, ahol a Rádió 1 kívánságműsorral népszerűsítette intézményünket december 18-án.

2019. december 12. - csütörtök
Nyílt nap a Rádió 1-gyel

Érdekel a műszaki pálya, de még nem döntöttél, melyik Egyetem lesz nálad a nyerő? Mi, az Óbudai Egyetem nyílt napján december 18-án segítünk Neked a 96,4 Rádió 1-gyel! Játssz és nyerj értékes ajándékcsomagokat! Már 11.00 órától várunk!

2019. november 29. - péntek
Nyílt napok az Óbudai Egyetemen!

Tanulj az egyik legnépszerűbb műszaki egyetemen! Hasznos előadásokkal, izgalmas laborbemutatókkal és kari információs standokkal várunk minden informatikai, műszaki és gazdasági szak iránt érdeklődő, továbbtanulni szándékozó fiatalt, nyílt napjainkon decembertől februárig, minden karunkon.

2018. december 20. - csütörtök
Központi Nyílt Nap 2018/2019 az Óbudai Egyetemen

Hasznos előadásokkal, izgalmas laborbemutatókkal és kari információs standokkal vártunk minden érdeklődőt őszi nyílt napunkon december 7-én óbudai campusunkon. A sikeres rendezvényre több mint 150 továbbtanulást tervező fiatal látogatott el.

2018. november 29. - csütörtök
Központi Családi Nyílt Nap az Óbudai Egyetemen

Hasznos előadásokkal, izgalmas laborbemutatókkal és kari információs standokkal várunk minden érdeklődőt őszi nyílt napunkon december 7-én, 9:30 és 14:00 óra között óbudai campusunkon.