Skip to main content

KGK

2020. október 28. - szerda
A hallgatók ügyintézését segíti a kitelepülő kormányablak busz

Budapest Főváros Kormányhivatala az Óbudai Egyetem vezetésének közvetítésével segíti a felsőoktatásban tanuló hallgatók személyi okmányokkal kapcsolatos gyorsabb és kényelmesebb ügyintézését. Ennek érdekében kormányablak buszt telepítenek a Keleti Károly Gazdasági Kara épülete mellé 2020. október 26-tól 30-ig. A mobil kormányablakokban lehetőség van személyi igazolvány, jogosítvány, lakcímkártya pótlás, útlevél, valamint ügyfélkapu és diákigazolványhoz szükséges NEK-regisztráció intézésére.

2020. július 01. - szerda
MEB konferencia a Keleti Karon

Tizennyolcadik alkalommal rendezték meg a Keleti Károly Gazdasági Kar Management, Enterprise and Benchmarking (MEB) konferenciáját június 25-én és 26-án. A különleges esemény az eddigi gyakorlattól eltérően, most először videokonferencia formájában zajlott, a koronavírus járvány miatt elrendelt utazási korlátozásokból adódóan.

2020. február 25. - kedd
Erasmus fotóverseny – volt KGK-s hallgató a nyertesek között

Blaske Bence, a Keleti Károly Gazdasági Kar (KGK) egykori hallgatójának - az Erasmus program korábbi résztvevőjének – fotója is bekerült a projekt legjobb alkotásai közé. A pályázat kiírói témaként az élmények megörökítését jelölték meg. Büszkék vagyunk egykori diákunkra.

2019. november 29. - péntek
Nyílt napok az Óbudai Egyetemen!

Tanulj az egyik legnépszerűbb műszaki egyetemen! Hasznos előadásokkal, izgalmas laborbemutatókkal és kari információs standokkal várunk minden informatikai, műszaki és gazdasági szak iránt érdeklődő, továbbtanulni szándékozó fiatalt, nyílt napjainkon decembertől februárig, minden karunkon.

2018. április 23. - hétfő
Növekvő érdeklődés az Óbudai Egyetem képzéseire

Az Óbudai Egyetem legtöbb képzését első helyen és együttesen is több középiskolás diák jelölte meg az idei felvételi jelentkezés során, mint 2017-ben: az összes jelentkezések száma 13.734, amely 1153 fővel meghaladja az előző évi adatot. Az egyetem legnépszerűbb kara a Keleti Károly Gazdasági Kar 3278 fővel, melyet 18 jelentkezővel lemaradva a Neumann János Informatika Kar követ, míg a virtuális dobogó harmadik fokára a Bánki Donát Gépész és Biztonságtechnikai Kar került 3203 fővel.

2018. április 20. - péntek
„Szervezetek az Ipar 4.0 korában” konferencia az Óbudai Egyetemen

2018. április 27-28-án rendezi meg idén 16. alkalommal a Management, Enterprise and Benchmarking (MEB) nemzetközi konferenciát az Óbudai Egyetem Keleti Károly Gazdasági Kara„Szervezetek az Ipar 4.0 korában” címmel.

2017. november 15. - szerda
Vállalatiránytás felsőfokon 2017 konferencia az Óbudai Egyetemen

A konferenciát a Magyar Tudomány Ünnepe alkalmából a Magyar Közgazdasági Társaság Felelős Vállalatirányítási Szakosztálya, a Budapesti Értéktőzsde és az Óbudai Egyetem Keleti Károly Gazdasági Kara rendezte.