Skip to main content

Kisvárda

2019. szeptember 10. - kedd
Új képzés Kisvárdán

Az Óbudai Egyetem nappali, e-learning képzést indított a Kisvárdai Közösségi Felsőoktatási Képzési Központban (KKFKK), ahol 14 hallgató kezdte meg mérnök-informatikus tanulmányait szeptemberben.  A képzés egy XXI. századi infrastruktúrával rendelkező oktató centrumban valósul meg, ahol a hallgatók modern körülmények között vehetnek részt a helyi felsőoktatási képzésben. Az új épületet, a KKFKK saját forrásából megvásárolt ingatlanját a tanévnyitót követően adták át az Akácfa út 28. szám alatt szeptember 6-án.

2018. február 02. - péntek
Új képzéseket indít az Óbudai Egyetem

Az Óbudai Egyetem a 2018/2019-es tanévben több új alap- és mesterképzést indít Budapesten és vidéki campusain. Az új szakok indításával informatikai, műszaki és agrár területen is tovább erősíti képzési portfólióját a felsőoktatási intézmény. Az Óbudai Egyetem hat karon négy városban csaknem 4600 új hallgatót vehet fel az idei felvételi eljárásban meghirdetett nappali, esti és levelező munkarendű képzéseire.

2017. február 07. - kedd
FOSZK nanorobot

A Magyar Felsőoktatási Akkreditációs Bizottság döntését, az Oktatási Hivatal regisztrációját követően a 2017/2018. tanévtől műszaki felsőoktatási szakképzést (FOSZK) indít az Óbudai Egyetem Rejtő Sándor Könnyűipari és Környezetmérnöki Kara koordinálásában.