Skip to main content

konferencia

2021. szeptember 21. - kedd
SISY 2021 konferencia

Az IEEE 19th International Symposium on Intelligent Systems and Informatics (SISY 2021) nemzetközi tudományos rendezvényt 2021. szeptember 16-18. között tartották meg online formában.

2021. szeptember 10. - péntek
III. Légi Térképészeti és Távérzékelési Konferencia

Idén is az Óbudai Egyetemen rendezték meg hazánk egyik legimpozánsabb drónos-repülőgépes rendezvényét, a precíziós repülések és a térképészet csúcstechnológiáját képviselő Légi Térképészeti és Távérzékelési konferenciát szeptember 2-án és 3-án az intézmény Bécsi úti székhelyén. Az idei konferencia elsősorban a szakmával ismerkedő drónpilótáknak, térképészeknek, precíziós, légi térképészeti repüléseket végző pilótáknak, felmérési feldolgozással foglalkozó szakembereknek kedvezett.

2021. július 23. - péntek
Conference INES 2021

Sikeresen lezárult az Óbudai Egyetem, az IEEE Hungary Section és a Magyar Fuzzy Társaság által közösen szervezett IEEE 25th International Conference on Intelligent Engineering Systems (INES 2021) rendezvény 2021. július 7-9. között.

2021. június 25. - péntek
Online Tudományos Konferencia az Óbudai Egyetemen

„Mi azt tudjuk garantálni a teljes magyar felsőoktatási és kutatási közösség felé, hogy az Óbudai Egyetem tenni fogja a dolgát, és azok az eredmények is, amelyeket ma bemutatnak az ösztöndíjasok, kiemelkedő teljesítményről számolnak be.” /Prof. Dr. Kovács Levente, rektor/

2021. június 03. - csütörtök
SACI 2021 konferencia

Az Óbudai Egyetem, a Temesvári Műszaki Egyetem és az IEEE Hungary Section közös szervezésében idén 15. alkalommal rendezték meg az IEEE International Symposium on Applied Computational Intelligence and Informatics (SACI 2021) konferenciát május 19. és 21. között.

2021. május 19. - szerda
InnoVeTAS 2021 konferencia az innovatív megoldásokról

A Mechatronikai és Járműtechnikai Intézet – az Emerson Automation FCP Kft. támogatásával - 5. alkalommal rendezett nemzetközi Agria konferenciát az innovatív járműtechnológiákról és az automatizálási megoldásokról (5th Agria Conference on Innovative Vehicle Technologies and Automation Solutions) 2021. május 13-án, ezúttal online formában. A szervezők fő célja az volt, hogy lehetőséget teremtsenek korunk innovatív járműveinek ipari automatizálás-fejlesztésével foglalkozó szakemberei számára, hogy bemutassák eredményeiket, megosszák tapasztalataikat.

2021. május 13. - csütörtök
Nézzünk szembe a klímaváltozással!

Klímabörze az Óbudai Egyetem Rejtő Sándor Könnyűipari és Környezetméröki Karán 2021. május 18-án az ÓE MS Teams ONLINE térben.

2021. április 26. - hétfő

„Márkaépítés, toborzás, CSR – Miben rejlik a jó munkáltatói márka?” címmel tartanak Employer Branding Konferenciát online platformon április 30-án az Óbudai Egyetem Keleti Károly Gazdasági Kara és a Magyar Public Relations Szövetség közös szervezésében. Az eseményt megnyitja: Prof. Dr. Kovács Levente rektor. Köszöntőt mond: Dr. habil. Csiszárik-Kocsír Ágnes, kutatási dékánhelyettes és Dr. habil. Garai-Fodor Mónika, dékán.

2021. április 07. - szerda
„Drónok harca” a Bánki Karon

Sikeres online konferenciát tartott az Óbudai Egyetem Bánki Donát Gépész és Biztonságtechnikai Mérnöki Kara, valamint a Magyar Természettudományi Társulat (MTT) a közelmúltban „Drónok harca – veszélyek és lehetőségek” címmel.  

2021. április 06. - kedd
Konferencia a projektmenedzsmentről

Izgalmas témákkal várják az érdeklődőket!