Skip to main content

kiállítás

2020. december 17. - csütörtök
Ybl Kar a Párizsi Magyar Intézetben

Prof. Dr. Anthony Gall, az Ybl Miklós Építéstudományi Kar megbízott dékánja az egyik kurátora annak a tárlatnak, amely Kós Károly építőművészetét mutatja be a Párizsi Magyar Kulturális Intézetben. A „Kós Károly – a 20. század legmagyarabb európai építőművésze” című kiállítás (élőben) 2021. április 24-ig tekinthető meg.

2020. március 02. - hétfő
Kandósok az Embedded kiállításon

A régi hagyományt követve még a múlt év őszén hirdették meg a Kandó Kar oktatói azt a remek lehetőséget, melynek keretében több mint 40 kandós szakkollégista hallgató részt tudott venni a nürnbergi Embedded Word 2020 kiállításon.

2020. március 02. - hétfő
Banksy kiállításon járt a HSZO

Az Óbudai Egyetem Hallgatói Szolgáltatások Osztálya a 2019/2020-as tanév második felében folytatja a hallgatóknak meghirdetett csoportos múzeumlátogatások szervezését. A tavaszi szemeszter első vezetett sétájának célállomása a Tesla Loftban megtekinthető The Art of Banksy című kiállítás volt. 

2019. december 12. - csütörtök
Nyílt nap a Rádió 1-gyel

Érdekel a műszaki pálya, de még nem döntöttél, melyik Egyetem lesz nálad a nyerő? Mi, az Óbudai Egyetem nyílt napján december 18-án segítünk Neked a 96,4 Rádió 1-gyel! Játssz és nyerj értékes ajándékcsomagokat! Már 11.00 órától várunk!

2019. december 11. - szerda
Ünnepre hangolnak a termék- és formatervezők

Gyönyörű, ízléses, izgalmas – talán ezek a jelzők írják le leginkább az Ipari termék- és formatervező szak III. évfolyamos hallgatóinak munkáit: egyedi ruhákat, terítékeket, alternatív karácsonyfa dekorációkat és ékszercsomagolásokat. Az ünnepekre hangolódva érdemes megtekinteni az alkotásokból rendezett kiállítást, mely december 10-től látható az Óbudai Egyetem Bécsi úti székhelyének aulájában.

2019. szeptember 09. - hétfő
„ITU Telecom World 2019”

Nemzetközi távközlési konferencia – Innováció és okos megoldások

A mesterséges intelligencia, az innováció, a konnektivitás és az okosvárosok témaköre szerepel a Nemzetközi Távközlési Egyesület éves konferenciájának középpontjában, melynek a Hungexpo ad otthont szeptember 9-től 12-ig. A nemzetközi eseményen az Óbudai Egyetem szakemberei, az informatikai biztonság és városi mobilitás elemzése témában tartanak előadást. A szakmai rendezvény lehetőséget biztosít a kormányok, vállalatok, kis-és középvállalkozások nemzetközi platformon való megjelenésére, kommunikációjára.

2019. július 02. - kedd
Rejtős államvizsga kiállítás

Az Óbudai Egyetem Rejtő Sándor Könnyűipari és Környezetmérnöki Karán (RKK) idén nyáron 30 formatervező mérnök tett sikeres záróvizsgát. Szakdolgozati projektjeiket minden alkalommal kiállítás keretében tekinthetik meg az érdeklődők, az Egyetem Doberdó úti Tanácstermében.

2019. május 30. - csütörtök
Látványelemek a hallgatók innovatív mérnöki munkáiban

A Rejtő Kar ipari termék- és formatervező mérnök hallgatói a 2019/20-as tanév első félévében készített projektfeladataik egyedi megoldásait mutatták be egy divatbemutató és kiállítás keretében.

2019. február 27. - szerda
„Színes város” címmel kiállítás nyílt az Óbudai Egyetemen Koppány Attila festményeiből

Koppány Attila festőművész „Színes város” című nagyszerű festménysorozatából kiállítás nyílt az Óbudai Egyetemen kiállítóterében. Február 25. az ünnepélyes megnyitó napja és egyben a művész születésnapja is, így a kiállítás kettős ünneplésre ad okot. A festményeket az Egyetem Bécsi úti campusának aulájában március végéig tekinthetik meg az érdeklődök.

2019. február 18. - hétfő
Színes város kiállítás az óbudai campuson

Koppány Attila festőművész Színes város című kiállítása február 25-én nyílik meg a Bécsi úti campus aulájában. A tárlaton a művész legújabb alkotásai tekinthetők majd meg egy hónapon keresztül.