Skip to main content

futás

2021. október 12. - kedd
Az ÓE-csapat lefutotta a maratont

Az idei, 36. SPAR Budapest Maraton Fesztiválon az Óbudai Egyetem hallgatói, dolgozói is megmérethették magukat október 9-én és 10-én. A rendezvényen az intézmény vezetése is képviseltette magát, a csapat tagjai váltóban lefutották a maratont.

2021. október 12. - kedd
Élbolyban végzett az ÓE csapata az UltraBalaton váltón!

Az Óbudai Egyetem hallgatóiból álló váltócsapat idén ismét részt vett az UltraBalaton futóversenyen. Idén is szép eredménnyel zártak, aminek köszönhetően kiválóan képviselték egyetemünket.

2021. szeptember 27. - hétfő
36. SPAR Budapest Maraton Fesztivál

Az Óbudai Egyetem és a Budapest Sportiroda együttműködésének köszönhetően egyetemünk munkatársai és hallgatói közül az első 100 fő díjmentesen vehet részt a 36. SPAR Budapest Maraton® Fesztivál 4 versenyszámában.

2016. április 20. - szerda
Egyetemi siker a Szarvasűző váltófutó versenyen

1991 óta minden évben, immáron 26. alkalommal került megrendezésre a Bosch SZARVASŰZŐK elnevezésű Magyar Egyetemi-Főiskolai Országos Váltófutó Bajnokság.

2015. június 18. - csütörtök

Immár 9. éve kerül megrendezésre az „Ultrabalaton” nevű sportesemény. Mint azt az elnevezés is sugallja, szorosan kapcsolódik a „magyar tengerhez”, valamint az ultrafutáshoz: cél a Balaton megkerülése, mégpedig futva, vagy kerékpározva.

2015. április 03. - péntek
Óbudai Futófesztivál

Itt a tavasz, elő lehet venni a futófelszerelést! Rögtön ajánlanánk is egy programot!