Skip to main content

partner

2015. július 02. - csütörtök

Stratégiai partnerséget kötött az Óbudai Egyetem és az SAP Hungary Kft. A megállapodás szerint az egyetem és a szoftvercég kölcsönösen segítik egymást a minőségi oktatás fenntartása, a hallgatók karriercéljai, és a kutatás-fejlesztés terén.

2015. június 29. - hétfő
Stratégiai megállapodást kötött az Emerson és az OE

Stratégiai partnerségi megállapodást kötött az amerikai Emerson, amely 24,5 milliárdos árbevétellel rendelkező globális gyártó és technológiai vállalat és a dinamikusan fejlődő, innovatív Óbudai Egyetem, amely 135 éves tradíciójával minőségi tanulási, kutatási lehetőségeket kínál.

2015. március 26. - csütörtök

A mai napon stratégiai partnerségi megállapodást kötött a Nemzetstratégiai Kutatóintézet és az Óbudai Egyetem. A megállapodást Szász Jenő, a Nemzetstratégiai Kutatóintézet elnöke és Prof. Dr. Fodor János, az Óbudai Egyetem rektora ünnepélyes keretek között írt alá.

2015. február 04. - szerda
Hibrid innovációs stratégia kidolgozása egyetemek, kutatóhelyek és a vállalkozások között

A TEMPUS pályázat keretében megvalósuló projekt (530319-TEMPUS-1-2012-1-DE-TEMPUS-JPHES) alapvető célja partnerségi stratégia kiépítése az ukrán egyetemek és vállalkozások között az európai informatikai outsourcing tapasztalatokra alapozva. 

2014. december 11. - csütörtök

Stratégiai megállapodást kötött az Óbudai Egyetem és az EPAM Systems, Közép-Kelet Európa legnagyobb szoftverfejlesztő vállalata.

2014. december 11. - csütörtök
Stratégiai partnerség a VIDEOTON és az Óbudai Egyetem között

A mai nappal stratégiai partnerségi megállapodást kötött a legnagyobb hazai magántulajdonban lévő ipari vállalatcsoport, a Videoton Holding Zrt. és az Óbudai Egyetem, Székesfehérváron az egyetem Alba Regia Műszaki Karán. A Felek felismerve az innovációban, a gazdaságfejlesztésben meghatározó szerepüket, a megállapodás aláírásával fejezték ki hosszú távú stratégiai partnerségüket és elköteleződésüket Székesfehérvár és térsége társadalmi-gazdasági fejlődése iránt.

2014. december 01. - hétfő

November 13-án a kapcsolatok elmélyítése és a közös tevékenység harmonizálása érdekében összegyűltek az Óbudai Egyetem Trefort Ágoston Mérnökpedagógiai Központ és a mérnöktanár szakos hallgatók iskolai gyakorlatainak megvalósításában közreműködő budapesti és szerbiai középiskolák vezetői, tanárai.

2014. szeptember 18. - csütörtök
Az Óbudai Egyetem új stratégiai partnere a Sapa Profile Kft.

2014. szeptember 16-án az Óbudai Egyetem stratégiai partnerségi megállapodást kötött az európai alumíniumgyártás vezető képviselőjével, a székesfehérvári Sapa Profile Kft-vel.