Skip to main content

diploma

2020. július 27. - hétfő
Diplomásokról számokban

Az Óbudai Egyetemen összesen 1109-en tettek sikeres záróvizsgát az idei tanév végére. Alábbiakban a diplomát szerzett hallgatókról karonként és képzésenként mutatjuk a főbb számokat.

2020. március 11. - szerda
Átvették diplomájukat az RKK frissen végzett hallgatói

Az Óbudai Egyetem Rejtő Sándor Könnyűipari és Környezetmérnöki Karán 83 hallgató fejezte be tanulmányait. A diplomaátadó ünnepséget március 6-án tartották.

2017. október 04. - szerda
Ujvári János diplomadíj-pályázat felhívás

Az alap- és mesterképzésben részt vevő hallgatók szellemitulajdon-védelmi tudásának bővítésére a Szellemi Tulajdon Nemzeti Hivatala (SZTNH) pályázatot hirdet végzős hallgatók részére. Az öt meghirdetett kategória mindegyikében az első három helyezett pénzjutalmat kap.

2014. augusztus 06. - szerda
OE diplomával lehet az egyik legjobban keresni?

A legfrissebb diplomás-pályakövetési rendszer felmérése szerint az Óbudai Egyetemről kikerült frissdiplomások keresete az egyik legmagasabb a munkaerőpiacon

2014. július 22. - kedd
Diplomaátadó ünnepség Szabadkán

2014. július 17-én ünnepélyes keretek között került sor az Óbudai Egyetem kihelyezett mérnök informatika szakirányú mérnöktanár mesterszakán végzett hallgatók diplomaátadó ünnepségére Szabadkán, a Városháza dísztermében.

2014. június 05. - csütörtök
3D az aulában

Idén először kerültek bemutatásra a januári államvizsgázók legsikeresebb diplomamunkái, melyek mintegy keretbe foglalták a sokszínű feladatmegoldásokat. Nagy Virág, Szendrei Krisztina és Hornok Barbara három-három öltözékkel, illetve táskával mutatkozott be.