Skip to main content

szakmai gyakorlat

2020. április 16. - csütörtök
Fizetett szakmai gyakorlat lehetősége az Európai Szabadalmi Hivatalnál

Havi 2.000 euro ösztöndíjjal hirdet fizetett szakmai gyakorlat lehetőséget az Európai Szabadalmi Hivatal (European Patent Office-EPO) Münchenben. Az egy éves szakmai gyakorlat 2020. szeptember közepétől indul. Május 13-ig még lehet jelentkezni!

2020. február 28. - péntek
Fizetett szakmai gyakorlat lehetőség az Európai Szabadalmi Hivatalnál (EPO - München)

Havi 2000 eurós ösztöndíjjal hirdet fizetett szakmai gyakorlat lehetőséget az Európai Szabadalmi Hivatal (European Patent Office – EPO) Münchenben. Az egyéves szakmai gyakorlat 2020. szeptember közepétől indul.

2018. október 15. - hétfő
XXI. Állásbörze az Óbudai Egyetemen

Csaknem 30 cég 300 állásajánlata és gyakorlati hely ajánlata várja az érdeklődőket az Óbudai Egyetem XXI. állásbörzéjén két helyszínen október 17-18-án.

2018. május 14. - hétfő
Friss Diplomás szakmai gyakorlati lehetőségek külföldön

Az Óbudai Egyetem Mobilitási Osztálya előadásokat tart az Erasmus+ program külföldi szakmai gyakorlati lehetőségeiről. Ezzel a programmal a hallgatók egy másik európai országban található vállalkozásnál, szervezetnél tölthetik el a szakmai gyakorlati időszakukat.

2018. április 19. - csütörtök
Szerezz szakmai gyakorlatot a zalaegerszegi Járműipari Tesztpályánál

A zalaegerszegi Járműipari Tesztpályán szakmai gyakorlatra, nyári munkára várják egyetemünk hallgatóit, valamint szakdolgozat téma lehetőségeket is ajánlanak – erről tart bemutatkozó előadást az Autóipari Próbapálya Zala Kft., az Óbudai Egyetemen április 24-én, kedden.

2014. október 14. - kedd
Új Campus Hungary pályázatok

A közelmúltban több különböző pályázattípus került kiírásra. A határidők rövidek, a kihívás nagy. 

2014. június 06. - péntek

Május 22-én a Neumann János Informatikai Kar a University of Southern California (USC) egyetem Marshall School of Business hallgatóit látta vendégül.