Skip to main content

tájékoztató

2020. május 04. - hétfő
Legfrissebb tájékoztató a nyelvvizsgamentességről

Mint arról korábban hírt adtunk, Magyarország Kormánya április elején döntött arról, hogy a felsőoktatási intézmények volt és jelenlegi hallgatói közül mindazok mentesülnek a nyelvvizsga megszerzésének kötelezettsége alól, akik 2020. augusztus 31-ig sikeres záróvizsgát tesznek. Az oklevelek kiadásához szükséges eljárási rendről az Innovációs és Technológiai Minisztérium és az Oktatási Hivatal közös végrehajtási útmutatót adott ki.

2018. január 29. - hétfő
Tájékoztató előadások az Erasmus+ külföldi ösztöndíjakról

A nyári időszak és a következő tanév Erasmus+ ösztöndíjairól tájékoztató előadásokat tart a Mobilitási Osztály több időpontban február 26-ig.

2016. május 09. - hétfő

Az Óbudai Egyetem meghirdeti 2016. nyári üdülésre Balatonszepezd és Zamárdi üdülőket. Az üdültetésben valamennyi dolgozónk és közvetlen hozzátartozója (férj, feleség, eltartott gyermek) részt vehet. Az üdülőt az Egyetem hallgatói is igénybevehetik. Az árak a teljes önköltséget tartalmazzák. Az árak „szobaárak” mind a kőház mind a faház vonatkozásában.

2015. szeptember 28. - hétfő
Parkolási rend tájékoztató

Az Óbudai Önkormányzat Képviselő-testülete 35/2013. (V. 31.) rendeletével belső-Óbuda területén fizetős – 4. és 5. díjtételű – parkolási övezeteket alakított ki. A fizető parkolási rendszer bevezetésének célját abban határozták meg, hogy a „kerületben élőknek legyen lehetőségük a lakóhelyükhöz legközelebb eső parkolóhelyet használni”.

2013. január 03. - csütörtök
Felvételi tájékoztató 2013

2013-ban a felvételi az eljárás tudnivalói és a meghirdetett képzéseket tartalmazó egységes szerkezetű felsőoktatási felvételi tájékoztatók a nyomtatott kiadványokat megelőzve elektronikus formában jelentek meg. A felvételi jelentkezési határidő 2013. március 1.

2012. december 12. - szerda

2013-ban nem változnak a felsőoktatási felvételi követelmények, nem változik a pontozási rendszer, és érdemben nem módosulnak a felvételi besorolás elvei sem. A 2013. évi felsőoktatási felvételi eljárás azonban több szempontból újszerű lesz. Közlemény.

2012. július 03. - kedd
Kukachotel - kollégium

Tájékoztató az Óbudai Egyetem leendő Első éves, az Fsz-ről Bsc, és a Bsc-ről Msc képzésre jelentkező, illetve a keresztféléves, és az Erasmus vagy egyéb ok miatt halasztásról visszatérő hallgatók részére, a 2012/2013-as tanévre szóló nyári kollégiumi felvételi eljárásról, és lehetőségekről.