Skip to main content

e-learning

2019. szeptember 10. - kedd
Új képzés Kisvárdán

Az Óbudai Egyetem nappali, e-learning képzést indított a Kisvárdai Közösségi Felsőoktatási Képzési Központban (KKFKK), ahol 14 hallgató kezdte meg mérnök-informatikus tanulmányait szeptemberben.  A képzés egy XXI. századi infrastruktúrával rendelkező oktató centrumban valósul meg, ahol a hallgatók modern körülmények között vehetnek részt a helyi felsőoktatási képzésben. Az új épületet, a KKFKK saját forrásából megvásárolt ingatlanját a tanévnyitót követően adták át az Akácfa út 28. szám alatt szeptember 6-án.

2015. november 16. - hétfő

A TÁMOP 4.2.1/D-15/1/KONV jelű pályázat keretében az Óbudai Egyetem által kifejlesztésre kerültek olyan papíralapú és e-learning tananyagok, amelyek felkészítik a felsőoktatásba jelentkező diákokat a felvételire és alapozó ismeretek átadásával egyetemi tanulmányaikra. A pályázat keretében matematika, fizika, nyelv, informatika valamint soft skills tananyagok kerültek kidolgozásra. 

2012. május 07. - hétfő
Nyertes TÁMOP pályázat az ÓE Kandó Kálmán Villamosmérnöki Karán

Az Óbudai Egyetem  Kandó Kálmán Villamosmérnöki Kara, valamint az LSI Informatikai Oktatóközpont és a Panem Kiadó Kft. konzorciumi partnerekként pályázatot nyújtottak be a TÁMOP-4.1.2.A/1-11/1 számú, „Képzés- és tartalomfejlesztés, képzők képzése, különös tekintettel a matematika, természettudományi, műszaki és informatikai képzésekre és azok fejlesztésére” című pályázati felhívásra 2011 májusában.