Skip to main content

nyílt nap

2017. december 12. - kedd
Népszerű volt a Családi Nyílt Nap

Több mint 250 érdeklődő látogatott el az Óbudai Egyetem központi nyílt napjára. A december 8-i Családi Nyílt Nap résztvevői személyesen megismerkedhettek karainkkal, bemutató előadásokon vehettek részt, és számos innovációval találkozhattak. 

2017. február 07. - kedd
Nyílt Nap 2017

Az Óbudai Egyetem családi nyílt napra várja a képzési programja iránt érdeklődőket február 11-én a Bécsi úti kampuszon.  A rendezvényen a résztvevők megismerkedhetnek az egyetem képzéseivel, részletesen tájékozódhatnak a duális képzésekről és választ kaphatnak a felvételivel kapcsolatos minden kérdésükre.

2017. január 03. - kedd
Nyílt Nap 2017

Hamarosan eljön a 2017 évi egyetemi felvételi jelentkezésének határideje. Az Óbudai Egyetem nyílt napokon várja a műszaki és gazdasági szakok iránt érdeklődőket február közepéig.

2016. október 20. - csütörtök
MATLAB nyílt nap

Az országban elsőként az Óbudai Egyetem vezeti be idén ősztől teljes körűen, az oktatók és hallgatók számára is hozzáférhető módon, az oktatást és a tanulást egyaránt segítő MATLAB® szoftvert. A MATLAB egy széles körben használt mérnöki és matematikai rendszer, amelyet a világ TOP 25 egyeteméből 24 a teljes intézményre kiterjedő konstrukcióban használ. Ezeket a feltételeket teremti most meg hallgatói és oktatói számára az Óbudai Egyetem, hazai viszonylatban élenjáró módon, ezzel is emelve az intézményben folyó oktatás színvonalát.

2016. január 27. - szerda
Nyílt Nap

2016. január 28-án 11 órától szeretettel várjuk a pályaválasztás előtt álló középiskolásokat, felsőoktatásban továbbtanulni vágyókat az Óbudai Egyetem Nyílt Napján.

2015. november 17. - kedd
Vár Téged is az Óbudai Egyetem!

Az Óbudai Egyetem összes karán idén is meghirdetjük nyílt napjainkat, melyekre minden továbbtanulás előtt álló diákot és érdeklődő tanárt szeretettel várunk.

2014. november 20. - csütörtök
Nyílt napok az Óbudai Egyetemen

Nyílt Napok az Óbudai Egyetemen

2014. február 17. - hétfő

2014. február 7-én második alkalommal rendezte meg az Óbudai Egyetem Központi Nyílt Napját segítve a pályaválasztás előtt álló középiskolás tanulókat döntésük meghozatalában.

2012. december 10. - hétfő

Az Óbudai Egyetem karai és központjai ebben a tanévben is külön-külön rendezik meg nyílt napjaikat, amelyeken a felvételizők minden szükséges információt megkaphatnak a felvételi eljárásról és a képzésekről.

2012. február 02. - csütörtök

Óriási volt az érdeklődés a Neumann János Informatikai Kar február 1-én megrendezett nyílt napján.