Skip to main content

egészség

2017. november 16. - csütörtök
Füstmentes nap az Óbudai Egyetemen

A „Ne gyújts rá!” világnap alkalmából az Óbudai Egyetem Bécsi úti aulájában november 16-án tanácsadással várták az egyetem munkatársait és hallgatóit a Budapest Főváros Kormányhivatala Népegészségügyi Főosztályával közösen szervezett egész napos rendezvényen.

2015. április 03. - péntek
Óbudai Futófesztivál

Itt a tavasz, elő lehet venni a futófelszerelést! Rögtön ajánlanánk is egy programot!

2015. február 24. - kedd

Dr. Révai Tamás, a Zuglói Egészségügyi Szolgálat igazgató főorvosa és Nagyné Zlatóczki Éva, a Zuglói Egészségügyi Szolgálat intézet vezető asszisztense 2015. február 23-án 15:00 órakor tartott előadást „Néma gyilkos” címmel az Óbudai Egyetemen, melyet Dr. Ősz Rita nemzetközi és közkapcsolati rektorhelyettes nyitott meg.

2014. szeptember 26. - péntek

Az Óbudai Egyetem szeptember 25-én immár kilencedik alkalommal adott otthont az Egészségnapnak az intézmény aulájában.  Idén az intézmény csatlakozott a Szív Világszövetség (WHF) által szervezett Szív Világnapja kezdeményezéshez azzal a céllal, hogy felhívja az intézmény hallgatóinak és dolgozóinak figyelmét: a szívbetegségek és az agyi érkatasztrófák követelik világszerte a legtöbb emberéletet. 

2014. április 25. - péntek
Véradás

Szeretettel várunk minden kedves segíteni szándékozót!

2013. augusztus 15. - csütörtök

Látványos eredmények jelzik a és biztonság megteremtése, a munkavédelmi képzések és kutatások fejlesztése mellett. A több évtizedes képzési múlt az elmúlt években a hazai munkavédelmi szakma meghatározó szereplőjévé emelte a kar munkavédelmi oktató gárdáját.

2013. május 17. - péntek

Prof. Dr. Rudas Imre rektor fővédnökségével a már hagyományosnak mondható Egészség- és sportnap ismét nagy érdeklődéssel zajlott le május 8-án.

2013. május 05. - vasárnap

Immár hagyományosan tavasszal kerül megrendezésre az Óbudai Egyetem Egészség és Sportnapja Óbudán. Az idei rendezvényre dr. Fehér Györgyné szervezésében 2013. május 8-án, 10.00 órai kezdettel kerül sor az egyetem Bécsi úti központi épületének aulájában.

2012. február 13. - hétfő
Tavaszi váradási akció az Óbudai Egyetemen

Az elmúlt év őszén a Magyar Vöröskereszt felhívására az elsők között csatlakozott az Óbudai Egyetem a 2005 óta megrendezésre kerülő Országos Felsőoktatási Véradó Versenyhez. Az egyetem hagyományainak megfelelően a tavaszi és őszi szemeszterben is évek óta szervez véradást telephelyein.