Skip to main content

kirándulás

2015. október 08. - csütörtök

A 2015. évi Szabadidő, szeretem! utolsó rendezvényét az Őszi Óbudai Teljesítménytúrát 2015. október 11-én rendezzük meg. Felkészültségnek megfelelően most először 3 táv – hosszú (20 km) rövid (12 km) és új, családi túra (6 km) – közül lehet választani.

2013. június 20. - csütörtök

Régi hagyomány az Óbudai Egyetem Kandó Kálmán Villamosmérnöki Karán a határon túli magyar mérnök és informatikus hallgatók számára szervezett Nyári Egyetem, amely idén már 24. alkalommal kerül megrendezésre 2013. július 20-29. között. A kezdetekkor, a nyolcvanas évek elején, két-három évenként csak pár hallgatót tudott fogadni az intézmény. A kilencvenes években folyamatosan emelkedett a részt vevő hallgatók száma. Az utóbbi években már évente tartottak előadásokat számukra.

2013. június 17. - hétfő

Immár hagyományosnak mondható, hogy az Óbudai Egyetemről diákok tesznek látogatást dél-németországi energetikai és ipari létesítményekben. A június 2-ai utazás alatt folyamatosan esett az eső, mely tovább duzzasztotta a Dunát, mely néhány nap múlva hatalmas árvizet okozott itthon.

2011. július 08. - péntek

Az Óbudai Egyetem Kandó Kálmán Villamosmérnöki Kar Villamosenergetikai Intézete szakmai kirándulást szervezett Németországba.