Skip to main content

látogatás

2017. augusztus 04. - péntek
Kandó Németország látogatás

Immár nyolcadik alkalommal látogattunk dél-németországi energetikai és ipari létesítményekbe 35 hallgató és 11 kísérőtanár társaságában.

2016. április 29. - péntek
Parlament látogatás

Április 7-én az Óbudai Egyetem néhány szerencsés magyar, illetve külföldi, részképzéses hallgatójának nem szokványos fogadtatásban volt része a Parlamentben. Az angol nyelvű idegenvezetést követően Hiller István úr, a Parlament alelnöke személyesen fogadta az Egyetem csapatát a dolgozószobájában. A csoportnak így lehetősége volt bepillantást nyernie az alelnöki teendőkbe, a T. Ház megismerésén túl. 

2015. április 08. - szerda
Norvég diákcsoport látogatása

Március 17-én látogatást tett az Óbudai Egyetemen a norvégiai Randaberg Videregäende iskola 25 fős diákcsoportja.

2015. február 16. - hétfő
Rektori látogatás a Las Palmas-i egyetem rektoránál

2015. február 10-én az Óbudai Egyetem rektora Prof. Dr. Fodor János hivatalos látogatást tett az Universidad de Las Palmas de Gran Canaria rektoránál, ahol a két egyetem közötti kapcsolat kiszélesítése és aktívabbá tétele volt a cél.

2014. október 15. - szerda
Üzemlátogatás

A Terméktervező Intézet kiemelt feladatának tartja és költségeit is vállalja annak, hogy hallgatói rendszeresen látogatást tehessenek és közvetlen tapasztalatokat szerezzenek a ruhaipar hazai vállalkozásainál. 

2014. szeptember 29. - hétfő
A kínai Lanzhou Műszaki Egyetem delegációjának látogatása az Óbudai Egyetemen

Szeptember 24-én tett látogatást egyetemünkön Prof. Dr. Yu Shurng, a kínai Lanzhou Műszaki Egyetem (Lanzhou University of Technology) alelnöke, aki a két egyetem közötti együttműködés lehetőségeiről tárgyalt Prof. Dr. Fodor János rektorral. 

2014. június 26. - csütörtök

35 diák és 8 oktató vett részt az Óbudai Egyetem Kandó Kálmán Villamosmérnöki Kar Villamosenergetikai Intézete (ÓE KVK VEI), a Verband der Elektrotechnik Elektronik Informationstechnik (VDE) és a Magyar Elektrotechnikai Egyesület (MEE) által szervezett 2014. június eleji négynapos szakmai látogatáson. 

2014. június 06. - péntek

2014. május 26-án a Ghent University SYSTeMS kutatócsoportja látogatta meg a Neumann János Informatikai kart és az Egyetemi Kutató és Innovációs Központot.

2014. június 06. - péntek

Május 22-én a Neumann János Informatikai Kar a University of Southern California (USC) egyetem Marshall School of Business hallgatóit látta vendégül.

2014. április 23. - szerda
Látogatás a TÜV Rheinland Egyetemi Tudásközpontban

A TÜV Rheinland menedzsment tagjai, Stephan Schmitt nemzetközi vezérigazgató, Petr Lahner regionális vezérigazgató (Közép-Kelet-Európa), Andreas Helbig pénzügyi vezérigazgató-helyettes, valamint Janusz Grabka TÜV Rheinland Polska ügyvezető igazgatója Budapestre érkezett a részvényesi közgyűlésre, melynek során látogatást tettek az Egyetemi Kutató és Innovációs Központ keretében működő TÜV Rheinland Egyetemi Tudásközpontban.