Skip to main content

Keleti

2016. május 05. - csütörtök
Nemzetközi Hét a Keleti Karon

Az Óbudai Egyetem Keleti Károly Gazdasági Karán kiemelt stratégiai kérdés a nemzetközi gyakorlatok minél jobb megismerése, a hazai megoldásokkal való összehasonlítása, valamint a legjobb gyakorlatok beazonosítása és alkalmazása mind az oktatásban, mind a kutatás területén.

2015. november 24. - kedd
FIKUSZ 2015

A Keleti Károly Gazdasági Kar szervezésében 2015. november 13-án kilencedik alkalommal került megrendezésre a Fiatal Kutatók Szimpóziuma, a FIKUSZ 2015.

2015. június 29. - hétfő

A Keleti Károly Gazdasági Karon változott a dékánhelyettesek, valamint a Szervezési és Vezetési Intézet (SZVI) intézetigazgatójának személye.

2014. november 18. - kedd
Először az egyetem történetében - nemzetközi oktatási hét a KGK-n

Számos nemzetközi rendezvényen való részvétel és szervezés után a KGK úgy döntött, hogy ideje megint valami újat felmutatni. A Nemzetközi Mobilitási Irodával közösen 2014 novemberében nemzetközi oktatási hetet szervezett a kar. Az egyetem történetében számos nemzetközi rendezvény megszervezésére került már sor, de komplex, sok országból érkező előadókkal szervezett nemzetközi oktatási hét most volt először. 

2014. június 12. - csütörtök

Rédli András, az Óbudai Egyetem Keleti Károly Gazdasági Kar vállalkozásfejlesztés mesterszakos és a Trefort Ágoston Mérnökpedagógiai Központ okleveles mérnöktanár hallgatója a strasbourgi vívó Európa-bajnokságon a férfi párbajtőrözők egyéni versenyében bejutott a szombat esti döntőbe, ahol aranyérmet nyert. Ezzel az éremmel András pályája eddigi legkimagaslóbb eredményét érte el egyéniben.

2014. június 04. - szerda
MEB konferencia

2014. május 30-31-én került megrendezésre a Management, Enterprise and Benchmarking (MEB) nemzetközi konferencia a Keleti Károly Gazdasági Karon, az ERENET (Entrepreneurship Research and Education Network of Central European Universities) hálózattal közösen.

2013. december 10. - kedd
Különleges Gyermek Karácsony

A Keleti Károly Gazdasági Kar Hallgatói Önkormányzata idén kicsit átgondolta a jótékonyság fogalmát, és egy új akciót, programot szervezett. Így született meg a Különleges Gyermek Karácsony ötlete.

2013. június 10. - hétfő
Az intenzív program tanárai és diákjai Kemiben

A Keleti kar a hagyományos, és az igazán kiválónak mondható hallgatói és oktatói mobilitáson túl egyéb Erasmus és Erasmuson kívüli nemzetközi tevékenysége kiemelkedően aktív volt a tavasz folyamán.

2013. június 10. - hétfő

Márciusban a Keleti kar támogatásával három hallgató utazhatott ki egy hétre Németországba, a kar Albstadt-Sigmaringeni partneréhez, nemzetközi marketing hétre. A vendéglátók olyan elégedettek voltak a hallgatók teljesítményével, hogy már a jövő évi programra is megérkezett a meghívás, immáron nem csak hallgatók, hanem egy oktató részére is. 

2013. június 10. - hétfő
11. MEB konferencia a KGK-n

Az Óbudai Egyetem Keleti Károly Gazdasági Kara az ERENET-tel (Közép-európai Egyetemek Vállalkozás-kutató és Oktatói Hálózata) együttműködve szervezte meg a 11. Management, Enterprise and Benchmarking nemzetközi konferenciát 2013. május 31-én és június 1-én az Egyetem Népszínház utcai telephelyén.