Skip to main content

Rejtő

2017. június 02. - péntek
CSOMAGOLÁSTECHNOLÓGUS ÉS PAPÍROS SZAKMAI NAP A REJTŐ KARON

A hagyományoknak megfelelően az idén újra tavasszal rendeztük meg a Médiatechnológiai és Könnyűipari Intézet és a Papír- és Nyomdaipari Műszaki Egyesület közös szakmai bemutatóját. A 19. CS+P Szakmai Műhelynek az Óbudai Egyetem Rejtő Sándor Könnyűipari Kar tanácsterme adott otthont május 31-én.

2016. július 21. - csütörtök
Holland-magyar környezetmérnöki terepgyakorlat a Rejtő Karon

Egyhetes nemzetközi környezetvédelmi terepgyakorlatot szervezett az Óbudai Egyetem Rejtő Sándor Könnyűipari és Környezetmérnöki Kar Környezetmérnöki Intézete május 30-a és június 3-a között.

2016. július 20. - szerda

Idén harmadik alkalommal került megrendezésre (2013 és 2014 után) a CHIP (Croatian and Hungarian International Program), amely eredetileg a Zágrábi Egyetemen megrendezett ING nyomdászverseny „köszönet” projektje.

2016. június 01. - szerda
Színpompás tervek vízpartra

Idén a III. évfolyamos, ITF szakos hallgatók projektfeladataik kreatív megoldásaival a balatoni vízpartot idézték elénk. 

2016. május 19. - csütörtök

2016. május utolsó oktatási hetében nagy sikerrel mutatta be a Rejtő Sándor Könnyűipari és Környezetmérnöki Kar Terméktervező Intézete a III. évfolyamos hallgatók projektmunkáit.

2016. május 18. - szerda

A hagyományoknak megfelelően az Óbudai Egyetem Rejtő Sándor Könnyűipari és Környezetmérnöki Kar és Környezetmérnöki Intézet, valamint az ICEEE (International Council of Environmental Engineering Education) szervezésében 2016. május 12-én a Környezetvédelmi Világnapok alkalmából tudományos előadói napot rendezett.

2016. május 17. - kedd

A Max City Lakberendezési Áruház idén májusban ismét meghirdette kreatív kirakatversenyét, melyen az Óbudai Egyetem RKK III. évfolyamos ITF-es hallgatóinak 5 fős csapata is részt vett.

2016. május 12. - csütörtök

Április végén hatodik alkalommal került megrendezésre a Te Szedd! környezetvédelmi akció.

2016. április 18. - hétfő
Az RKK oktatóinak új könyvei

Örömmel adunk hírt arról, hogy a közelmúltban a Rejtő Sándor Könnyűipari és Környezetmérnöki Karunk oktatói közül hárman is szerzőként szerepelnek egy-egy új kiadású könyv borítóján.

2016. március 18. - péntek

Az MVM Csoport székházában tartott Stratégiai Nap keretében március 11-én ismerkedhettek meg az MVM NET Zrt. munkavállalói az elkövetkező években a vállalat életét jelentősen meghatározó stratégia irányaival és tartalmával.