Ismét Öregdiákok ültek a padok mögé

A Neumann János Informatikai Kar Öregdiák találkozóját, a NÖRD-öt a hagyományok szerint, november második péntekjén tartották meg. A járványügyi szabályok szigorú betartása mellett a vendégek online közvetítés segítségével is részeseivé válhattak az eseménynek.

Az egykori hallgatókat és a meghívott vendégeket Prof. Dr. Kovács Levente, az egyetem rektora üdvözölte, aki köszöntőjében azt is megjegyezte, hogy jelentős gyarapodás mutatkozik a résztvevők létszámában az elmúlt évekhez képest. Mindez annak a jele, hogy az Alumni kör egyre szélesebb lesz és remélhetőleg az egyetemünkhöz való kötődés és jövőbeni együttműködések is növekedni fognak. A Magyar Tudomány Ünnepéhez kapcsolódó rendezvényen Prof. Dr. Kozlovszky Miklós, a Neumann János Informatikai Kar dékánjának előadásában a kar jelenlegi helyzetéről, és a jövőbeli terveikről beszélt. Kihangsúlyozta, hogy számít az Alumni szakmai támogatására és szívesen látja viszont a karon akár oktatóként is az egykori hallgatókat. Dr. Vámossy Zoltán, a Szoftvertervezés és - fejlesztés Intézet vezetője, a kar Tudományos Diákkör Elnöke izgalmas előadásában összefoglalta az elmúlt évek során a gyakorlatban megvalósult kiváló és innovatív hallgatói kutatások eredményeit. A szekciót Dr. Kutor Lászlónak, az IT Evolúció kiállítás legújabb részének megtekintésére vonatkozó felhívása zárta.

Az eseményen Prof. Dr. Kozlovszky Miklós a Neumann János Informatikai Kar kimagasló szakmai és anyagi támogatásának elismeréseképpen támogatói oklevelet adott át Dr. Steiner Arnoldnak, a Medicor Zrt. elnök-vezérigazgatójának, aki a további együttműködés fontosságát és lehetőségeit emelte ki.



 
Frissítve: 2021.11.16.

Legfrissebb cikkek