Elkezdődött a 27. Állásbörze

Megnyitotta kapuit az Óbudai Egyetem 27. Állásbörzéje október 5-én, a Bécsi úton. Az állás-, illetve gyakorlati helyek iránt érdeklődőket 6-án a Keleti Károly Gazdasági Karon és online platformon is várják.

Kiemelt fontosságúnak tartjuk, hogy a hallgatóink már az egyetemi tanulmányaik közben piacvezető vállalkozásoknál szerezzenek gyakornoki tapasztalatot, illetve piacképes diplomájuk megszerzését követően Magyarország legjobb cégeinél helyezkedhessenek el – hangsúlyozta Dr. habil. Felde Imre, ipari és üzleti kapcsolatokért felelős rektor-helyettes a rendezvény nyitónapján, az egyetem Bécsi úti székhelyén. Hozzátette: szeretnének minél több tehetséges fiatalt a műszaki pálya választására ösztönözni, hogy a mérnöki képzés elvégzése után piacképes tudásukkal és kreativitásukkal kiemelkedő sikereket érjenek el szakmájukban. A rektor-helyettes szót ejtett arról is, hogy az Óbudai Egyetem továbbra is elkötelezett amellett, hogy kiemelt partnere lehessen a hazai high-tech vállalatoknak.



Az Óbudai Egyetem őszi Állásbörzéjét nemcsak munkát keresőknek ajánljunk. Számos cég – többek közt a Samsung, a Paks II. Zrt., a SAP Hungary, az ExxonMobil, az MKB Bank Nyrt., a Morgan Stanley – páratlan szakmai munkalehetőséget, többségük gyakorlati helyet is kínál, így a diákmunka mellett a hallgatók már a választott szakmájukban elhelyezkedve is dolgozhatnak, tapasztalatot szerezhetnek és pénzt kereshetnek. A szervezők Bécsi úton, a Tavaszmező utcában,- és Online – Discord felületen minden érdeklődőt várnak, nemcsak az egyetem hallgatóit.

(Az Állásbörzén még október 6-án 9-től 16 óráig várják az érdeklődőket a Keleti Károly Gazdasági Karon.)

Frissítve: 2021.11.25.

Legfrissebb cikkek