27. Állásbörze – hibrid

Az Óbudai Egyetem idén már másodszor rendezi meg Állásbörzéjét. A minden évben nagy érdeklődésre számot tartó eseményt idén ősszel hibrid módon tartják meg: személyesen az egyetem Bécsi úti székhelyén, a Keleti Károly Gazdasági Karon, illetve online platformon. Az érdeklődőket számos neves cég páratlan gyakorlati hellyel és állásajánlattal várja 2021. október 5-én és 6-án 9-től 16 óráig.

Az Óbudai Egyetem őszi Állásbörzéjét nem csak munkát keresőknek ajánljunk. Számos cég szakmai gyakorlati helyet is kínál, így a diákmunka mellett a hallgatók már a választott szakmájukban elhelyezkedve is dolgozhatnak, tapasztalatot szerezhetnek és pénzt kereshetnek. A szervezők Bécsi úton, a Tavaszmező utcában,- és Online – Discord felületen minden érdeklődőt várnak, nemcsak az egyetem hallgatóit.



Bécsi úti campus október 5.

Az egyetem óbudai székhelyén az alábbi területeken kínálnak állásokat a kiállítók:

- villamosmérnök

- környezetmérnök

- könnyűipari mérnök

- mérnökinformatikus

- ipari formatervező

 

Tavaszmező utcába október 6.

Állásajánlatok:

- gépészmérnök

- mechatronikai mérnök

- biztonságtechnikai mérnök

- villamosmérnök

- műszaki menedzser

- kereskedelem és marketing

- gazdálkodás és menedzsment

- gazdálkodásinformatikus.

 

Online

Az előzetes vállalati igényfelmérés után a szervezők egy egyszerűen kezelhető, könnyen átlátható, minden eszközön elérhető online felületet alakítottak ki. A virtuális térbe helyezett börzét a Discord rendszere biztosítja, mely többek között lehetővé teszi korlátlan számú szoba kialakítását, csoportos, vagy akár face to face chat-videóinterjú lehetőségét is a vállalatok és a hallgatók számára. Az érdeklődők otthoni környezetből kényelmesen, egy gombnyomással küldhetik el a jelentkezésüket, önéletrajzukat a cégek számára, így információt szerezhetnek a gyakornoki pozíciókról és a kiírt állás ajánlatokról, egyúttal részt vehetnek egy nyereményjátékon is. Az Óbudai Egyetem vezetése idén is elismert nagyvállalatok, sikeres cégek jelenlétét biztosítja.

 

A kitelepülő cégek az alábbi területeken tevékenykednek: autóipar, informatika telekommunikáció, biztosítás, kiskereskedelem, elektronikai ipar, energetikai ipar, egyéb gyártás, termelés, szállítmányozás, logisztika, könyvelés, könyvvizsgálat, közszféra.

 

Bővebb információ és a nyereményjáték részletei itt találhatók: https://allasborze.uni-obuda.hu/home és az Óbudai Egyetem Állásbörze Facebook oldalán.
Frissítve: 2021.11.25.

Legfrissebb cikkek