Fussunk együtt a 36. SPAR Budapest Maraton® Fesztiválon!

Az Óbudai Egyetem és a Budapest Sportiroda együttműködésének köszönhetően egyetemünk munkatársai és hallgatói közül az első 100 fő díjmentesen vehet részt a 36. SPAR Budapest Maraton® Fesztivál 4 versenyszámában.

A 36. SPAR Budapest Maraton® Fesztivál alábbi versenyszámaira várjuk az egyetem polgárainak nevezését:

Október 9-én (szombaton):
1. SPAR Verde 10 km https://www.sparbudapestmaraton.hu/10-km/(rajt 9:00)

2. Riska Minimaraton 5 km https://www.sparbudapestmaraton.hu/5-km/(rajt:10:50)

3. V4 Váltó 4x2 km https://www.sparbudapestmaraton.hu/4x2-km-valto/(rajt: 11:50)

Október 10-én (vasárnap):
4. TOLLE UHT Maratonstaféta https://www.sparbudapestmaraton.hu/maraton-paros-es-stafeta/
(rajt 9:00-kor a SPAR Budapest Maraton mezőnyével együtt) A maratonstaféta sorrendben ezekből a résztávokból tevődik össze: 11, 2 km – 13,5 km – 10,1 km – 7,4 km

A nevezéseket ezen az online nevezési felületen várjuk: https://nevezes.futanet.hu/

Itt ki kell választani az eseményt (36. SPAR Budapest Maraton® Fesztivál), azon belül a fentebb sorolt 4 versenyszám valamelyikét és végig vinni a nevezési folyamatot. Csapat (váltó) nevezéskor a csapattagok adatait a futás sorrendjében kell felvinni. A regisztrált felhasználók -akik már korábban is indultak BSI-s versenyen- felhasználónévvel, jelszóval léphetnek be, az újak pedig regisztrációt követően.

A nevezés végén egy kuponkódot kell beírni, így a nevezés végeztével nem kell fizetni, de a nevezés rögzül. Ezt a kuponkódot a hiervarter.akos@kgk.uni-obuda.hu e-mail címre történő jelentkezés során kell kérni. További kérdések esetén is erre az e-mail címre várjuk levelüket.

FONTOS! A nevezési határidő: október 6. szerda éjfél
Az alábbi feltételekkel lehet részt venni 500 fő fölötti sporteseményen: http://www.futanet.hu/cikk/bhirek21-fuss-ujra-valos-esemenyen

A versenyen részt venni csak védettségi igazolvánnyal vagy érvényes versenysport igazolással (ami érvényes sportorvosi engedélyt is tartalmaz) lehetséges!

Gyertek el minél többen! LEGYEN AZ ÓBUDAI EGYETEM BUDAPEST LEGSPORTOSABB EGYETEME!

GALÉRIA

Frissítve: 2021.11.25.

Legfrissebb cikkek