Educatio online – Egyedi standdal jelentkezik az ÓE!

Az Educatio Nemzetközi Oktatási Szakkiállítást, a szervezők idén rendhagyó módon online platformon rendezik meg 2021. január 21. és 23. között. A továbbtanulni készülő diákok – mint minden évben – most is, minden részletre kiterjedő tájékoztatást kaphatnak. Az Óbudai Egyetem többek közt egyedi standdal, kisfilmekkel, információs anyagokkal várja az érdeklődőket a felsőoktatási seregszemlén.

Az Educatio Kiállítás különlegessége az interaktív, közvetlen tájékoztatás, amely a live chat, Q&A és a meeting room funkciókon keresztül valósul meg. Az Óbudai Egyetem egyedi virtuális standján kisfilmekkel, tájékoztatóanyagokkal, brosúrákkal jelentkezik. A live chat a rendezvény összes felületén, minden résztvevő számára elérhető lesz egy lebegő ablakban. A Q&A (moderált kérdések és válaszok szolgáltatás) funkción keresztül élőben és írásban is feltehetik kérdéseiket a látogatók. Az érdeklődők közvetlenül a választott kampusz szakértőitől kaphatnak válaszokat. A meeting room szintén a standon belüli tájékoztatási csatornaként szolgál, amely integrált ZOOM felületen valósul meg.

A részvétel regisztrációhoz kötött, a jelentkezők megadott idősávokban kapcsolódhatnak be a programba. Regisztrálni az alábbi oldalon keresztül lehet: https://online.educatioexpo.hu/latogatoi-regisztracio/


Az online Educatio Nemzetközi Oktatási Szakkiállítás weboldala: https://online.educatioexpo.hu/

Frissítve: 2021.04.16.

Legfrissebb cikkek