23. Állásbörze az Óbudai Egyetemen





Csak itt, csak most, csak nálunk! Az Óbudai Egyetem 23. alkalommal rendez állásbörzét október 16-án és 17-én. A hallgatók ismét közvetlenül juthatnak naprakész információkhoz a legjobb álláslehetőségekről. Valamennyi munkaerő-piaci szektor képviselteti magát, így a világ vezető multi cégei, valamint a hazai kkv és állami szektor piaci képviselői is megjelenek az eseményen. A Bécsi úti és a Józsefvárosi Campus ismét megtelik ismert hazai és nemzetközi cégek standjaival, képviselőivel, akik két napon át, két helyszínen várják a hallgatókat szakmai gyakorlati helyek és szabad álláshelyek kínálatával.












A hallgatókat ezúttal is széles kínálata várja: az autóipar, az informatika, a telekommunikáció, a bank és biztosítás, a kiskereskedelem, az elektronikai- és energetikai ipar, a gyártás és termelés, a szállítmányozás, a logisztika, a könyvelés, a könyvvizsgálat valamint a közszféra szakterületén. Október 16-án, szerdán a Bécsi úti aulában és október 17-én a Tavaszmező utcai G épület aulájában és alagsorában 43 vállalat várja a hallgatókat. A korábbi évekhez hasonlóan az egyetem duális- és kooperatív partnerei és a képzési területekhez kapcsolódó nagynevű munkaadók jelennek meg.


43 cég és intézmény kínálata


Az Óbudai Egyetem állásbörzéjén valamennyi munkaerő-piaci szektor képviselteti magát, így a világ vezető multijai, valamint a hazai kkv és állami szektor is megjelenik az eseményen.


Az állami szférát és közszolgáltatókat képviseli például az Információs Hivatal, a Nemzetbiztonsági Szakszolgálat, a Paks II. Zrt. és a MÁV-csoport. Hazai nagynevű vállalatok is itt lesznek: az ÁllásStart Magyarország Kft., az Alteo Energiaszolgáltató Nyrt., a Balabit-Europe Kft., a BAT Pécsi Dohánygyár Kft., a Beckhoff Automation Kft., a Citibank Europe PLC Magyarországi Fióktelepe, a CRITERION Biztonsági Szolgáltatások Zrt., a Dynatrace Austria GmbH, az ExxonMobil Üzletsegítő Központ Magyarország Kft., a KNORR-BREMSE Fékrendszerek Kft., a Magyar Suzuki Zrt., a Morgan Stanley Magyarország Elemző Kft., a Nokia Solutions and Networks Kft., a Novation Tech HU Műanyagfeldolgozó Kft., az OBO BETTERMANN Hungary Kft., a Phoenix Contact Kft., a Russmedia Digital Kft., a SAP Hungary Kft., a Schawk Hungary Kft., a thyssenkrupp Components Technology Hungary Kft., a Verba Technologies Kft., az Amplio Automatika Kft., az Avis Budget Group BSC Kft., a Diehl Aviation Hungary Kft., az Ernst & Young Könyvvizsgáló Kft., a GE Power Conversion Netherlands B.B. Magyarországi Fióktelepe, a Harman Becker Kft., az Industrial Technologies Kft., az Infineon Technologies Cegléd Kft., a METAL 99 Kft., az MKB Bank Nyrt., a PCB Design Kft., a Procter and Gamble - P&G, Robert Bosch Kft., a Tech Mahindra Limited Magyarországi Fióktelepe, a Wienerberger Zrt., a Wizz Air Hungary Légiközlekedési Zrt. és a Zoltek Zrt.


Hallgatóinknak ajánlva


Az Óbudai Campuson elsősorban a mérnökinformatikusok, villamosmérnökök, környezetmérnökök, ipari formatervezők és könnyűipari mérnök hallgatók találhatnak ajánlatokat. A Józsefvárosi Campuson pedig inkább gépészmérnök, mechatronikai mérnök, villamosmérnök, biztonságtechnikai mérnök műszaki menedzser, kereskedelem és marketing, gazdálkodás és menedzsment szakon tanulók kereshetnek gyakorlati helyet álláslehetőséget.


Jó lehetőség mindenkinek


A mindkét nap 9.00 és 16.00 óra között tartandó állásbörze kiváló alkalom mind az új munkaerő, mind a leendő munkahely feltérképezésére. A személyes találkozás lehetőséget ad a közvetlenebb kapcsolat kialakítására a hallgatók és a majdani munkaadók között. A börzén részt vevő cégek felmérhetik a diploma előtt álló diákok szakmai felkészültségét, tapasztalatát és a munkavállalással kapcsolatos elképzeléseiket, miközben bemutathatják cégüket az érdeklődő fiataloknak. A hallgatók a rendezvényen tájékozódhatnak a cégek által nyújtott lehetőségekről, a pályakezdőkkel, friss diplomásokkal szemben támasztott elvárásaikról.


 Az állásbörze nem csak az államvizsga előtt álló végzősöknek nyújt hasznos segítséget, hanem az alsóbb évfolyamos hallgatóknak is. Megismerkedhetnek a kiállító cégek fő profiljaival,követelményrendszerükkel, gyakornoki programjaikkal, az együttműködési lehetőségekkel, illetve szakmai gyakorlati helyeket, a diplomakészítésben való közreműködési lehetőségeket


találhatnak. Sok éves tapasztalat bizonyítja, hogy mind a rendezvényen megjelenő cégek, mind pedig az idelátogató hallgatóknak hasznos ismereteket és információkat nyújt az Óbudai Egyetem Állásbörzéje. További információ: http://allasborze.uni-obuda.hu/









Frissítve: 2019. 10. 10.

Legfrissebb cikkek