Újra beadható az ÚNKP Bolyai+ pályázat





Az Új Nemzeti Kiválóság Program Bolyai+ Felsőoktatási Fiatal Oktatói, Kutatói Ösztöndíj elnevezésű 2019-es pályázati kiírás póthirdetését jelentette be a Nemzeti Kutatási, Fejlesztési és Innovációs Hivatal. A pályázat keretében az MTA Bolyai János Kutatási Ösztöndíjban részesült kutatók, az Óbudai Egyetemen is jelentkezhetnek a Bolyai+ ösztöndíj-támogatásra.












Az ÚNKP Bolyai+ pályázat célja a kiemelkedő tudományos és művészi kutatási eredményeket felmutató, az MTA Bolyai János Kutatási Ösztöndíjban részesülő oktatók, kutatók támogatása.


Az ÚNKP Bolyai+ pályázat pótmeghirdetésében a kiírás tartalma nem változott, egyedül a beadási időszak módosul az eredeti kiíráshoz képest.


A Bolyai+ pályázati kiírás póthirdetésével kapcsolatos részletek és további információk a Nemzeti Kutatási, Fejlesztési és Innovációs Hivatal ÚNKP honlapján érhetőek el.


A Bolyai+ pótmeghirdetés pályázatainak beadási határideje: 2019. augusztus 30.


Az Óbudai Egyetemen a Bolyai+ pályázatok az ÚNKP Portálon keresztül nyújthatóak be elektronikusan, regisztrációt követően.


Az elektronikus felületen elérhetőek és kitölthetőek a Pályázati Adatlap és annak kötelező mellékletei, amelyeket a Pályázati Útmutatóban foglaltaknak megfelelően Prof. Dr. Kovács Levente rektor úrnak címezve lehet benyújtani a következők szerint:


Postai küldeményként egy nyomtatott példányban, aláírva, ajánlott vagy tértivevényes küldeményként (a borítékon tüntesse fel: "ÚNKP 2019”) ÚNKP intézményi ügyintézőnek megküldve a 1034 Budapest, Bécsi út 96/B. címre. Egyetemi dolgozók esetén egy nyomtatott példányban, aláírva, belső postai úton is lehetőség van megküldeni a pályázati anyagot a megadott címre


Az Óbudai Egyetemen személyesen is lehetőség van leadni a pályázatot az ÚNKP intézményi ügyintézőnél ügyfélfogadási időben



  • Helyszín: Oktatási Főigazgatóság, Oktatásszervezési Iroda; 1034 Budapest, Doberdó út 6. D.1.05/g.;

  • Ügyfélfogadási idő: H-CS: 9.00 - 15.00; P: 9.00 - 12.00 (augusztus 30-án 9.00-14.00-ig)


 


A pályázattal, vagy az ÚNKP Portállal kapcsolatosan felmerülő kérdések esetén az Óbudai Egyetem pályázati koordinátora és ügyintézője tud felvilágosítással szolgálni az alábbi elérhetőségeken.


Bíróné Troll Marianna ÚNKP intézményi ügyintéző


Email: unkp-koordinator [at] rh [dot] uni-obuda [dot] hu


Tel.: 666-5697


1034 Budapest, Doberdó út 6., I. em. 105.


Takács Tamás  ÚNKP intézményi koordinátor


Email: unkp-koordinator [at] rh [dot] uni-obuda [dot] hu


Tel.: 666-5774


1034 Budapest, Bécsi út 96/B








Frissítve: 2019.08.07.

Legfrissebb cikkek